Wat betekent de transit van Pluto op 23 maart voor jouw sterrenbeeld

Waterman, een huge luchtteken, houdt zich bezig met communicatie en informatie, evenals met mind, denken en rede. Web als andere vaste luchttekens (Schorpioen, Leeuw en Stier), heeft Waterman de neiging koppig te zijn en misschien zelfs resistent tegen verandering. Waterman is echter een radicale denker, die vaak nieuwe ideeën en snelle, beslissende actie aanbiedt aan de mensen om hem heen.

U kunt ons volledige overzicht van Pluto’s transit in Waterman lezen voor meer particulars over de astrologische betekenis en affect ervan, of lees verder om meer te weten te komen over de affect ervan op u.

Welke invloed heeft Pluto in Waterman op uw sterrenbeeld?

Ga verder om de voorspellingen van een astroloog te lezen over wat Pluto’s verhuizing naar Waterman op donderdag 23 maart 2023 betekent voor uw sterrenbeeld:

Waterman

Zoals je zou verwachten, zal Pluto door je 1e huis gaan, dat Waterman is (natuurlijk). Dit zal een enorme tijd zijn voor je groei, waarin je over jezelf zult leren – zowel je beperkingen als je beperkingen. En jouw mogelijkheden. Waterman-tekens hebben de neiging zich niet te verdiepen in hun persoonlijke emoties, maar besteden hun tijd liever aan taken die moeten worden voltooid. Gedurende deze periode kunt u echter gedwongen worden om met zeer ongemakkelijke gevoelens te zitten. Dit zal waarschijnlijk soms moeilijk zijn, maar onthoud: vanwege de relatieve zeldzaamheid van Pluto-overgangen naar nieuwe sterrenbeelden, ervaart niet iedereen Pluto tijdens zijn leven in zijn 1e huis. Om de een of andere reden ben je dat echter – en dat is op zich logisch.

Vis

Wat ontmoedigend nieuws, Vissen: Pluto in Waterman beweegt zich door je 12e huis van het onbewuste, dromen en ‘verborgen vijanden’. Deze zogenaamde verborgen vijanden zijn vaak onze eigen negatieve neigingen, obsessies en zelfdestructieve manieren van denken en doen. Elke planeet in het 12e Huis, ook wel bekend als het “Huis van Vernietiging”, zal je er altijd toe aanzetten weerstand te bieden aan de manier waarop je jezelf pijn doet. Op een bepaald second in Pluto’s reis door je 12e huis, zie je misschien enorme pijn verschijnen – misschien pijn die je lange tijd hebt verborgen. Het zal waarschijnlijk moeilijk zijn, maar vanwege de verbinding met het collectieve onbewuste en onze goddelijke kosmische verbinding, kun je merken dat je ook op weg bent naar creativiteit door middel van alle vormen van creatieve expressie.

Ram

Pluto in Waterman gaat je 11e Huis van Vrienden, Groepen, Hoop en Dromen binnen, beste Ram. Dit kan een periode voor je zijn waarin je sociale kringen ingrijpend veranderen als je nieuwe mensen ontmoet en je aangetrokken voelt tot nieuwe gemeenschappen. Afhankelijk van de staat van je huidige platonische relatie, kan dit een spannende tijd zijn. U kunt echter gedesillusioneerd raken door uw huidige leven en doelen. Het plotselinge besef dat je visie op het leven zou kunnen veranderen, kan intimiderend of intimiderend zijn, maar ik weet zeker dat je het moedig en openlijk onder ogen kunt zien.

Stier

Pluto in Waterman gaat je 10e Huis van Carrière en Reputatie binnen. Je werk en ambities kunnen grote omwentelingen en veranderingen ondergaan. U kunt besluiten van beroep te veranderen; misschien verandert uw branche zodanig dat u een nieuwe manier moet vinden om erin te werken. Er kan op een gegeven second ook een machtsstrijd ontstaan ​​met je baas of op je werk. Het kan zich echter ook op een andere, iets spannendere manier manifesteren: als je de afgelopen jaren aan de zijlijn hebt gestaan, krijg je misschien een kosmisch schouderklopje dat het tijd is om naar voren te treden en een plaats van meer kracht en macht. status in je carrière.

Tweelingen

Hoi Jem. Pluto in Waterman komt aan in je 9e Huis van Overtuigingen en Hoger Onderwijs. Dit kan een tijd zijn waarin u lang gekoesterde overtuigingen in uw begrip van de wereld in twijfel trekt. Het kan ook zijn dat je tot een hoger doel wordt geroepen, misschien zelfs je verlangen vervult om terug naar faculty te gaan voor een heel nieuw levenspad. Misschien is het je doel om af te studeren, naar een graduate faculty te gaan of een on-line cursus of leraar te vinden die je nieuwsgierigheid prikkelt. Aangezien het 9e huis ook de moist en de georganiseerde religie regelt, bestaat de kans dat u verwikkeld raakt in een juridische strijd – hoewel ik oprecht hoop van niet! – of voel je geroepen om dieper in religie en spiritualiteit te duiken.

Kanker

Voor Kreeft-tekens gaat Pluto in Waterman het 8e huis van samenvloeiing binnen, het onderbewustzijn, gedeeld geld en middelen, of zoals wij astrologen graag zeggen, “seks, dood en belastingen”. Het kan nodig zijn om uw financiën eens serieus onder de loep te nemen. Dit kan ook een tijd zijn voor diep emotioneel werk met een therapeut of genezer. Als je je niet bekommerd hebt om je belastingen, gemeenschappelijk eigendom of zelfs gemeenschappelijk bedrijf, is dit het second waarop het spreekwoordelijke “je-weet-wat” de fan zou kunnen raken. Het kan zijn dat er een machtsstrijd is over een erfenis of iemand met wie u een gezamenlijke bankrekening heeft. Ook wordt ons met het 8e huis soms gevraagd om de dood onder ogen te zien en afscheid te nemen van iemand of iets waar we van houden. En laten we intimiteit niet vergeten: je relatie met seks en je eigen seksualiteit kan in deze tijd veranderen als Pluto geheimen onthult en vraagt ​​om een ​​diepere verbinding.

Leeuw

Pluto in Waterman gaat je 7e huis van persoonlijke relaties, partnerschappen en huwelijk binnen. Als u momenteel een romantische relatie of zakelijk partnerschap heeft, is dit het second waarop u mogelijk wordt gevraagd om grote veranderingen aan te brengen. Je begrijpt misschien dat je iets anders wilt, niet noodzakelijkerwijs de finale, maar je wilt iets serieus veranderen. Misschien vraagt ​​uw accomplice om wisselgeld. Maar of je nu een relatie hebt of niet, Pluto in je 7e huis zal je helpen duidelijker te zien wat voor soort mensen je aantrekt, hoe je je gedraagt ​​in relaties en wat er moet veranderen (of hetzelfde moet blijven) . ). dezelfde).

Maagd

Pluto in Waterman gaat je 6e Huis van Gezondheid, Werk en Dagelijkse Routine binnen. Dit kan een periode zijn waarin u uw gezondheid, voeding en dagelijkse routine nauwlettend in de gaten houdt – gezondheidsproblemen kunnen zich voordoen, dus let op uw lichaam en wees waakzaam voor eventuele veranderingen. Daarnaast kun je problemen krijgen met hoe je je dagen doorbrengt. Heb je een lange weg? Ga je werken waar je ongelukkig van wordt? Ben je jezelf aan het overwerken en drijf je je lichaam de grond in? Als je je gezondheid hebt verwaarloosd, bedenk dan dat de sterren je subtiele signalen sturen om te stoppen met het missen van regelmatige doktersbezoeken en het minimaliseren van je gezondheidsproblemen. Dit zijn dingen die vroeg of laat moeten worden aangepakt; Je kunt het internet zo goed eerder doen, al is het maar voor je gemoedsrust.

Schubben

Pluto in Waterman gaat je 5e huis van creativiteit, pastime’s en kinderen binnen. Je realiseert je misschien dat sommige dingen die je vroeger voor de lol deed, je gewoon geen vreugde meer brengen. Misschien ben je een oude pastime ontgroeid, misschien ben je gewoon klaar om de handdoek in de ring te gooien over een ooit nostalgisch verleden. Evenzo kan dit een tijd zijn waarin u gedwongen wordt op zoek te gaan naar meer zinvolle vrijetijdsbestedingen. Je bent op zoek naar echte verbinding en creatieve expressie die een doel heeft. Als je kinderen hebt, kunnen ook zij in deze tijd grote veranderingen ondergaan.

Schorpioen

Voor Schorpioenen zal Pluto het 4e huis binnengaan dat thuis, familie en je wortels omvat. Het kan zijn dat u te maken krijgt met grote veranderingen in uw woon- of gezinssituatie. Denk aan het plannen van een (kleine of grote) verhuizing of het doorvoeren van ingrijpende veranderingen in uw woning. U kunt weer een pijnlijke familiegeschiedenis hebben wanneer u of iemand in uw familie een grote overstuur doormaakt. Het kan een serieus gevoel zijn van “het tapijt is onder je vandaan gerukt”, en dat kan ook zo zijn genoeg overweldigend. U kunt zich emotioneel of zelfs fysiek in gevaar voelen. Hoe je het ook wilt interpreteren, het is gewoon geen gemakkelijk side – wees alsjeblieft aardig voor jezelf.

Boogschutter

Dit is het punt, Sag: Pluto komt je 3e huis van communicatie binnen, buren, broers en zussen. De hele manier waarop je luistert, spreekt, andere mensen hoort en jezelf uitdrukt, kan veranderen en je zult de kracht zien die woorden echt kunnen dragen. Pas op voor roddels en vertrouw niet alles wat je hoort. Voor degenen die broers en zussen hebben, kun je zien dat ze enorme veranderingen in hun leven doormaken. Of het nu een positieve verschuiving, een negatieve verschuiving of gewoon een grote verandering is, het is over het algemeen belangrijk om er zoveel mogelijk voor hen te zijn.

Steenbok

Voor Steenbokken gaat Pluto in Waterman het 2e huis van persoonlijke financiën, inkomen en zelfrespect binnen. Deze periode zal een belangrijk second zijn om uw financiën serieus te nemen. Als je altijd al een beter beeld van je geld, spaargeld en uitgaven hebt willen krijgen, dan is dit het second waarop je gedwongen wordt. In werkelijkheid Doe het op deze manier. 2nd home slaat onze waarden op En wat we waarderen, inclusief wat we in onszelf waarderen; met andere woorden, ons gevoel van eigenwaarde. Als Steenbok maak je inkomsten en succesbeloningen vaak de maatstaf voor hoe je jezelf meet. Terwijl Pluto door je 2e huis beweegt, moet je misschien van tijd tot tijd afstand nemen van je prestaties en goed kijken naar wie je bent zonder hen.

Leave a Comment