Suggestions voor het boeken van het goedkoopste first en enterprise class ticket naar Europa

Er zijn veel manieren om te besparen op vluchten naar Europa, maar u kunt uw tickets het beste ruim van tevoren boeken. Op deze manier kunt u profiteren van vroegboekaanbiedingen en andere kortingen die vaak beschikbaar zijn voor degenen die hun tickets enkele maanden van tevoren boeken. Als u wilt besparen op uw vluchten naar Europa, hoeft u niet verder te zoeken dan onze gids voor Goedkoopste First en Enterprise Class ticket naar Europa onder.

Onze gids bevat suggestions over hoe u de beste offers voor vluchten kunt vinden en wanneer u uw reis kunt boeken om de beste prijzen te krijgen.

Andere artikelen die u kunt lezen:

Hoe vind je de beste offers voor vluchten naar Europa

Veel mensen willen naar Europa reizen, maar voelen zich ontmoedigd omdat ze de vliegtickets te duur vinden. Er zijn echter manieren om de goedkoopste eersteklas en enterprise class tickets naar Europa te krijgen als je weet hoe je moet zoeken.

 • Vergelijk prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het web heeft het ongelooflijk gemakkelijk gemaakt om meerdere reiswebsites tegelijk te doorzoeken op de beste offers. Met een paar snelle muisklikken kunnen verschillende luchtvaartmaatschappijen het tegen elkaar opnemen om u de laagste prijs voor uw vlucht te geven.
 • Zoek naar kortingen en actiecodes. Veel zoekmachines voor vluchten bieden promotiecodes, aanbiedingen en andere prikkels om mensen ertoe te brengen zich aan te melden en hun service te gebruiken. Als u geen haast heeft, is het de moeite waard om deze websites te bekijken voor mogelijke besparingen.
 • Wees flexibel met reisdata. Afhankelijk van waar u naartoe wilt reizen in Europa, kan de prijs van uw vlucht sterk variëren, afhankelijk van wanneer u vliegt. Als u flexibel bent met uw reisdata, kunt u geweldige offers vinden door te kijken naar vluchten buiten de ‘prime’ reisperiode.
 • Bezoek rechtstreeks web sites van luchtvaartmaatschappijen. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden speciale kortingen en promocodes op hun web sites, dus het is de moeite waard om deze direct te bekijken in plaats van te vertrouwen op een website van derden. Je kunt hier meestal geweldige offers vinden, aangezien luchtvaartmaatschappijen speciale kortingen bieden om klanten door de deuren te krijgen.
 • Vergelijk prijzen op verschillende dagen van de week. Afhankelijk van waar u naartoe wilt reizen in Europa, kunnen de kosten van uw vlucht sterk variëren, afhankelijk van de dag van de week waarop u vliegt. Als u flexibel bent met uw reisdata en bereid bent om op een andere dag van de week te vliegen, is het de moeite waard om vluchten te controleren die buiten de “eerste” reisperiode vallen.
 • Meld u aan voor loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen om punten te verdienen die kunnen worden gebruikt voor toekomstige vluchten. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden punten voor elke greenback die u aan hun vluchten uitgeeft, die kunnen worden ingewisseld voor toekomstige vluchten.

Wanneer vluchten boeken om de beste prijzen te krijgen

Als het gaat om het boeken van vluchten, is timing alles. U moet weten wanneer u vluchten tegen de beste prijzen kunt boeken. Hier zijn vijf (5) momenten waarop u vluchten moet boeken om de beste prijzen te krijgen:

 • Drie maanden van tevoren of dichter bij vertrek
  Luchtvaartmaatschappijen zullen hun goedkopere tarieven vaak vrijgeven zodra ze beschikbaar zijn, dus hoe eerder u boekt, hoe groter de kans dat u een betaalbare optie vindt. Daarnaast bieden veel luchtvaartmaatschappijen speciale promoties en verkoopprijzen het hele jaar door – vooral rondom feestdagen zoals Kerstmis Oudejaarsavond en Valentijnsdag – dus het is de moeite waard om deze offers vroeg te bekijken.
 • Het vliegtuigtype
  Houd er bij het zoeken naar een eersteklas- of businessclass-ticket rekening mee dat sommige luchtvaartmaatschappijen op bepaalde soorten vluchten goedkopere stoelen aanbieden. Als u bijvoorbeeld met de nieuwe 787 Dreamliner van British Airways wilt vliegen, kunt u tot $ 300 besparen door een Premium Economic system-stoel te boeken in plaats van een Enterprise Class-stoel.
 • Vertrek stad
  Als u naar Europa reist, kan het goedkoper zijn om vanuit een andere Europese stad, zoals Amsterdam of Frankfurt, te vliegen dan vanaf London Heathrow Airport. Dit komt omdat luchtvaartmaatschappijen deze tarieven vaak aanbieden zonder additional toeslagen – inclusief luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen – waardoor u geld bespaart.
 • Daluren
  Een andere reistip die u kan helpen geld te besparen op vluchten, is om tijdens de daluren te boeken. Als u bijvoorbeeld eind augustus of september een reis naar Europa plant, kan het goedkoper zijn om eind juli te vliegen dan direct na schooltijd. Dit komt omdat luchtvaartmaatschappijen rond deze tijd vaak goedkopere tarieven vrijgeven – vooral in augustus en september – zodat u meer opties heeft bij het zoeken naar goedkope tickets.

Tips voor het boeken van het goedkoopste first en business class ticket naar Europa

 • Final-minute aanbieding
  Als u een vlucht wilt boeken die in de komende twee maanden vertrekt en flexibel bent met uw vertrekdatum, is het de moeite waard om enkele van de lastminuteaanbiedingen van de luchtvaartmaatschappij te bekijken. Als u bijvoorbeeld van New York (JFK) naar Londen (Heathrow) wilt vliegen, heeft British Airways verschillende final minute offers beschikbaar vanaf $ 500 retour. Als u een vlucht wilt boeken die in de komende twee maanden vertrekt en flexibel bent met uw vertrekdatum, is het de moeite waard om enkele van de lastminuteaanbiedingen van de luchtvaartmaatschappij te bekijken.

Laatste gedachten

Een van de beste manieren om geld te besparen op vluchten naar Europa is plannen. Door vluchten van tevoren te boeken, kunt u vaak een betere deal krijgen dan tot het laatste second te wachten. Ook kun je profiteren van speciale acties en kortingen voor vroegboekers. Dus als u overweegt een reis naar Europa te maken, start dan vroeg met plannen om de beste deal voor uw vlucht te krijgen.

AFWIJZING VAN AUTEURSRECHT:Veel van de artikelen op Two Monkeys Journey Group zijn gastberichten van een aantal goedgekeurde bijdragers en worden gehost door Two Monkeys Journey Group. Goedgekeurde bijdragers controleren hun eigen werk en posten vrijelijk op onze website. Dit omvat alle tekst en afbeeldingen die ze in hun eigen werk gebruiken. Alle bijdragers wordt gevraagd om internationaal erkende richtlijnen voor copyright en intellectueel eigendom te volgen. Two Monkeys Journey Group neemt zijn eigen verantwoordelijkheid zeer serieus, dus als u vindt dat een deel van dit werk op enigerlei wijze aanstootgevend is, stuur ons dan een e-mail zodat we dit kunnen onderzoeken – [email protected]

BEMIDDELING: Houd er rekening mee dat sommige van de bovenstaande hyperlinks affiliate hyperlinks zijn. Dus als je een aankoop doet, maken we soms een kleine commissie, zonder additional kosten voor jou. De kosten voor u blijven hetzelfde, soms zelfs goedkoper als we een speciale deal voor onze lezers hebben onderhandeld. We gebruiken alle bedrijven die we hier hebben vermeld, daarom staan ​​ze op deze lijst, maar we moeten Two Monkeys Journey Group natuurlijk zo goed mogelijk draaiende houden, en dat is precies wat je helpt als je besluit iets kopen of bestellen by way of een affiliate hyperlink! Als je meer vragen hebt over de bedrijven die we gebruiken of andere bedrijven waar je naar kijkt, stuur ons dan een e-mail en we helpen je graag verder. Zie onze volledige disclaimerpagina voor meer informatie.

Leave a Comment