Ontdek Absolute, het meest full en exclusieve ALL Signature-abonnement

O ALLE handtekening, de nieuwe ALL – Accor Reside Limitless membership gericht op gastvrijheid, is officieel stay! Sinds afgelopen donderdag (19) kunnen gebruikers van het programma van het hotelnetwerk kiezen uit een van de drie beschikbare abonnementen: Uncover, Explorer en Absolute, dit is de meest full van allemaal. In dit artikel geven we meer particulars over het ALL Signature Absolute-plan!


Ontdek het absolute plan

Absolute wordt beschouwd als het meest full en met de meest exclusieve voordelen van ALL Signature en is zonder twijfel het plan dat het grootste scala aan voordelen biedt. Voor een speciale lanceringsprijs van BRL 560/maand hebben abonnees recht op alle voordelen van de lagere abonnementen, en ook op twee uiterst interessante verschillen: ALLE cadeaustatus en exclusieve ervaringen binnen en buiten Accor-hotels.

Bekijk hieronder alle voordelen en voordelen die Absolute biedt:

 • 5.000 beloningspunten per maand;
 • 5.000 bonuspunten elke 4 maanden;
 • 10% additional beloningspunten op partneroverdrachten;
 • Spaarpunten die niet vervallen;
 • 1000 punten toestand een maand;
 • Ga verder naar Elite-ervaringen;
 • Toegang tot exclusieve droomverblijven;
 • Puntenoverdracht naar andere ALL-accounts;
 • Toegang tot de Government Lounge in het Pullman Guarulhos lodge;
 • Standing ALLES aanwezig; En
 • Exclusieve ervaringen binnen en buiten Accor-hotels.

Klik hier voor meer informatie over elk voordeel.


Absoluut exclusieve voordelen

Zoals vermeld in het vorige onderwerp, hebben Absolute-abonnees twee additional voordelen: ALLE cadeaustatus en exclusieve ervaringen bij geselecteerde accommodations. Daar gaan we het nu over hebben!

Presenteer ALLE standing

Na 4 maanden abonnement kunnen abonnees met minimaal de Gold-status een persoon naar keuze de standing van het ALL-loyaliteitsprogramma geven. Het is vermeldenswaard dat dit voordeel niet concurreert met het voordeel dat al aan Diamond-klanten wordt gegeven en beperkt is tot 1 ALL-geschenkstatus per jaar by way of ALL Signature, afhankelijk van de standing van de abonnee.

Voor degenen die dit artikel lezen, u weet dat met een abonnement van 7 maanden de Absolute-abonnee de gouden standing behaalt in het loyaliteitsprogramma van Accor. Met het voordeel “ALLE standing als cadeau” verdient hij niet alleen zijn gouden standing, maar kan hij ook iemand anders een standing geven. Het is alsof je twee categorieën wint in plaats van één!

Maar aandacht! Abonnees met de gouden of platina-status komen in aanmerking voor de cadeauzilverstatus, terwijl degenen met de diamantstatus recht hebben op de cadeaugoudstatus.

Vermeldenswaard is dat het lid met de gold-status recht heeft op een aantal voordelen, bijvoorbeeld:

 • Garantie van vrije plaats tot 3 dagen voor aankomst;
 • Vroeg inchecken of laat uitchecken;
 • Improve naar de beste kamer in de categorie Superior, indien beschikbaar;
 • Prioritaire ontvangst; en
 • Welkomstdrankje.

Exclusieve ervaringen binnen en buiten Accor-hotels

Een ander groot verschil tussen Absolute is het feit dat abonnees met een abonnement om de vier maanden recht hebben op een exclusieve ervaring binnen en buiten geselecteerde accommodations, afhankelijk van beschikbaarheid op het platform. De selectie en planning gebeurt op een specifieke pagina volgens de beschikbare knowledge van de accommodatie.

En wat zouden deze unieke ervaringen zijn? In het volgende onderwerp leggen we meer uit!

Exclusieve ervaringen binnen en buiten geselecteerde accommodations

Heb je er ooit aan gedacht om onvergetelijke momenten te beleven in exclusieve accommodations, zoals wijnproeverijen, een gastronomische ervaring met een 5-gangenmenu of zelfs een free of charge overnachting inclusief ontbijt + Spa dag? Dat zou niet slecht zijn, ben je het daar niet mee eens? Weet dat dit precies de voordelen zijn van “Exclusieve ervaringen binnen en buiten geselecteerde accommodations” met het Absolute-plan dat zijn abonnees biedt!

Zoals u al weet, krijgt de abonnee van het meest full ALL Signature-abonnement elke 4 maanden toegang tot een van deze ervaringen. Hieronder vindt u een lijst met beschikbare ervaringen:

Niveau 1: abonnement van 4 maanden

 • • MGallery Santa Teresa: klankgenezing;
  • Novotel SP Morumbi: ontspannende therapeutic massage in Phytoervas Spa met Moncloa-theeritueel;
  • Grand Mercure Curitiba Rayon: Omasaka gastronomische ervaring – 11-gangenmenu;
  • En veel meer!

Niveau 2: abonnement van 8 maanden

 • • Fairmont Copacabana Rio de Janeiro: privéles strandtennis met kokoswater;
  • Novotel RJ Leme: diner of lunch bij Sky Leme met 1 fles wijn of mousserende wijn;
  • Pullman SP Vila Olimpia: Diner met voorgestelde wijn van het menu (paren);
  • En veel meer!

Niveau 3: abonnement van 12 maanden

 • • MGallery Santa Teresa: Buitenmassage in de tuin van het lodge
  • Grand Mercure São Paulo Vila Olímpia: prijs inclusief ontbijt in het Joia Bergamo signature appartement, volledige ervaring in de SPA;
  • Lodge Jequitimar Guarujá Resort & Spa by Accor: Gastronomisch diner in een privékamer met uitzicht op zee en exclusief menu;
  • En veel meer!

U kunt meer raadplegen over het specifieke platform voor planning door hier te klikken.


Is het de moeite waard om je te abonneren op het Absolute-plan?

Het is zeker de moeite waard, vooral voor degenen die Accor-hotels bezoeken of veel gebruik maken van het loyaliteitsprogramma van de keten. Degenen die zich abonneren op het Absolute-plan van ALL Signature krijgen meer dan waarvoor ze betalen! Zie onderstaande rekeningen:

Spaarpunten per jaar

Absoluut-abonnementabonnees ontvangen 5.000 beloningspunten per maand + 5.000 bonusbeloningspunten elke 4 maanden, voor een totaal van 75.000 beloningspunten per jaar. Het is de moeite waard eraan te denken dat u voor elke 2000 spaarpunten een korting van 40 euro krijgt op de waarde van het gereserveerde verblijf of zelfs op additional providers, zoals Room service, eten in de bars en eating places van het lodge. Het is ook mogelijk om deze punten te gebruiken om ervaringen in te wisselen zonder accommodatie, zoals concerten, video games en andere evenementen, altijd in exclusieve kamers voor ALLE leden.

Als de Absolute-abonnee 75.000 beloningspunten per jaar wil ontvangen, heeft hij ongeveer 1.500 euro te besteden in het loyaliteitsprogramma. Gezien de Euro wisselkoers van 5,55, is er 8250 BRL beschikbaar in uw account in de vorm van beloningspunten.

Goudstatus gegarandeerd in de 7e maand

Wie intekent op het Absolute-plan en gedurende het boekjaar 7 maanden blijft, dat wil zeggen van 1 januari tot 31 december, bereikt de gouden standing in het Accor-netwerkprogramma. Laten we ter vergelijking eens kijken naar de kosten van de Ibis-bedrijfskaart, waarvan de jaarlijkse kosten 60 euro of 330 reais bedragen en die de houders de Gold-status geeft op ALL – Accor Reside Limitless.

Klik hier voor meer informatie over dit voordeel.

Presenteer ALLE standing

Vanwege de “ALL-status als cadeau” kunnen we ervan uitgaan dat de Absolute-abonnee in werkelijkheid niet alleen zijn gouden standing krijgt, maar ook iemand anders een zilveren standing kan geven.

Exclusieve ervaringen binnen en buiten Accor-hotels

Om de financiële voordelen te meten, hebben we drie exclusieve ervaringen gekozen bij geselecteerde accommodations, elk aangeboden in verschillende periodes:

 • Novotel SP Morumbi: ontspannende therapeutic massage in Phytoervas Spa met Moncloa-theeritueel: geschatte kosten R$ 150;
 • Diner met wijn voorgesteld voor een stel in het Pullman SP Vila Olimpia: geschatte kosten van R $ 500, volgens het menu dat on-line beschikbaar is; en
 • Prijs inclusief ontbijt in het signature appartement Joia Bergamo, volledige ervaring in de SPA, in het Grand Mercure São Paulo Vila Olímpia: geschatte kosten van BRL 626 (alleen voor verblijf).


Berekening van kosten x baten van het Absolutt-plan voor één jaar

Wanneer je alle bovenstaande waarden bij elkaar optelt (onthoud dat deze berekening slechts een voorbeeld is en we andere belangrijke variabelen negeren, zoals 10% additional punten en de voordelen van de goudstatus), is het financiële voordeel ca. BRL 9.856. .

Aangezien de kosten van het Absolutt-plan voor een jaar BRL 6.720 bedragen, hebben we dus een “profiteer” van, haar minder, R$ 3.136wat neerkomt op bijna 50% van het geïnvesteerde bedrag!


Opmerking

Zoals u in dit artikel kunt zien, is een abonnement op het ALL Signature Absolute-plan geen uitgave, maar een investering, vooral voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de accommodations en ervaringen van het Accor-netwerkprogramma. Volgens de ontvangen voordelen ontvangt de abonnee meer dan waarvoor hij betaalt!

In onze berekeningen houden we slechts rekening met drie van de exclusieve ervaringen binnen en buiten geselecteerde accommodations, maar u kunt dezelfde redenering toepassen op wat u het meest aanspreekt. Het is ook de moeite waard eraan te denken dat we geen rekening hebben gehouden met andere voordelen die het Absolute-plan zijn abonnees biedt, zoals additional punten bij overdrachten van partnerprogramma’s en de voordelen van de Gold-status, zoals een welkomstdrankje, kamerupgrade en andere.

Er zijn veel voordelen die de kosten x baten van het Absolute-plan alleen maar verhogen!

Ben je van plan deel uit te maken van ALL Signature? Om abonnee te worden, klik hier.


Supermarkt

Supermarkt

35% korting op je eerste aankoop en 10% cashback op volgende aankopen!


accommodations

accommodations

5% korting + stempels op beloningen voor verblijven tot en met 31 maart 2024!


Membership 1000

Membership 1000

Ontvang direct 1000 miles per maand + 7000 bonusmiles!


Reisverzekering

Reisverzekering

20% korting op je reisverzekering!


Miles beheren

Miles beheren

6 maanden free of charge met AwardWallet Plus voor nieuwe gebruikers!

Bekijk alle kortingsbonnen

Leave a Comment