Maandhoroscoop voor mei 2023: wat kan uw sterrenbeeld verwachten in het Tweelingenseizoen?

Wees zelfverzekerd, maar probeer niet in gevechten terecht te komen (vooral als je om opslag vraagt) nadat de vechtplaneet Mars de trotse Leo betreedt op Zaterdag 20 mei. Deze energie is oorlogszuchtig, dus het is het beste om door te gaan met het mei-thema: zorg voor jezelf om jezelf te aarden EN te rusten, need zoals opgemerkt, wanneer de zon Tweelingen binnenkomt op Zondag 21 meistroom uitnodigingen voor het feest. Blijf lezen om erachter te komen wat Could voor jouw bord in petto heeft.

Belangrijke astrologische information mei 2023

Om samen te vatten, hier zijn de belangrijkste information die u deze maand in de gaten moet houden, ongeacht uw astrologische teken:

Maandag 1 mei: Pluto gaat retrograde in Waterman
Vrijdag 5 mei: Volle maansverduistering in Schorpioen
zondag 7 mei: Venus gaat Kreeft binnen
zondag 14 mei: Mercurius gaat rechtdoor
dinsdag 16 mei: Jupiter gaat Stier binnen
Vrijdag 19 mei: Nieuwe Maan in Stier
Zaterdag 20 mei: Mars gaat Leeuw binnen
zondag 21 mei: De zon gaat Tweelingen binnen

Maandhoroscopen voor mei 2023 per sterrenbeeld

Weet je niet zeker wat je zonneteken is? Hier is een korte replace over de information voor elk. Klik hieronder op een specifiek sterrenbeeld om je horoscoop voor mei 2023 te openen. en kijk wat je deze maand te wachten staat, of blijf scrollen voor een overzicht van alle functies.

 • Ram (21 maart – 19 april)
 • Stier (20 april – 20 mei)
 • Tweelingen (21 mei – 20 juni)
 • Kanker (21 juni – 22 juli)
 • Leeuw (23 juli – 22 augustus)
 • Maagd (23 augustus – 22 september)
 • Schubben (23 september – 22 oktober)
 • Schorpioen (23 oktober – 21 november)
 • Boogschutter (22 november – 21 december)
 • Steenbok (22 december – 19 januari)
 • Waterman (20 januari – 18 februari)
 • Vis (19 februari – 20 maart)

Ram (21 maart – 19 april)

Als je eerder in de maand schokken ervaart in een groep vrienden vanwege Pluto retrograde, wees dan voorzichtig met jezelf. Naarmate we ouder worden, verandert onze sociale kring. De eerste week van mei brengt een stressvolle zonsverduistering met zich mee, maar het is ook een goed excuus om aan het start van de maand lui te zijn en zoveel mogelijk te slapen. Je zult dankbaar zijn voor de relaxation, dappere Ram, need de tweede maand brengt welkom nieuws van overvloed en zoveel sociale uitnodigingen dat je het gevoel hebt dat je meer vrienden hebt dan je ooit zou kunnen dromen. Ook warmt je liefdesleven op met bewegingen van je roodgloeiende heersende planeet Mars. Lees hier je volledige horoscoop voor mei, Ram.

Stier (20 april – 20 mei)

Je zou deze maand het stokje moeten doorgeven aan Tweelingen, Stier, maar maak je geen zorgen. Je hebt nog veel te vieren. Ten eerste verandert de heer van de onderwereld, Pluto, je in een rockster, dus je gevoel van eigenwaarde is wat het zou moeten zijn: hoog. Gebruik dat zelfvertrouwen om door alles wat je hebt uitgesteld heen te komen, of het nu gaat om een ​​ontmoeting met een vriend die je niet meer hebt gezien sinds je buitengesloten was, of om je mee uit te vragen voor een date. Als je dat niet doet, kan een gewelddadige zonsverduistering in emotionele Schorpioen deuren voor je openen of sluiten. Wanneer je heersende planeet, de prachtige Venus, je 3e Huis van Communicatie binnengaat, kun je je gedurfde kant aanboren en je behoeften en verlangens uiten (zonder de stress van een zonsverduistering). Lees hier je volledige horoscoop voor mei, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Zorg ervoor dat iedereen je favoriete taartsmaak kent, Gemini, need je seizoen begint deze maand. En ja, dat magazine natuurlijk altijd gevierd worden. Echter, voordat de zon uw teken binnengaat Zondag 21 mei, de sterren hebben een aantal taken voor je. Ten eerste merk je start mei dat je geïntrigeerd raakt door een nieuw bedrijf voor jou, en je bent verrast hoe bevredigend het is, zelfs als je een vriend bescheiden helpt in moeilijke tijden. Het is een dramatische zonsverduistering, maar voor jullie Tweeling is het gewoon een excuus om te spelen met gedurfde make-up en te genieten van verfijnde huidverzorgingsroutines. En maak je klaar om door iedereen benijd te worden terwijl je in de schijnwerpers staat zodra het leuke Gemini-seizoen van begin gaat. Gelukkige terugkeer! Lees hier je volledige horoscoop van mei, Tweelingen.

Bella Geraci/Charme

Kanker (21 juni – 22 juli)

Pluto retrograde vraagt ​​je om je relatie met seks te heroverwegen, of je nu nieuwe manieren verkent om plezier te hebben of een broodnodige pauze neemt van dating-apps. Wat er ook met de romantiek gebeurt, je zult je in mei niet alleen voelen. Je vrienden herinneren je eraan hoe geweldig ze zijn door constante en loyale ondersteuning te bieden. Herinner ze eraan hoeveel je hun vriendschap waardeert door een etentje of cocktailparty te organiseren. En laat me er een toevoegen. De sterren geven aan dat u deze maand waarschijnlijk nieuwe kennissen zult maken die tot ver na mei vruchtbaar zijn. En tot slot, hoewel astrologen geen partij zijn voor het kapitalisme, kunnen we dus geen geld beloven Misschien bied je hoop door aan te geven welke dagen overvloed beloven en velen wijzen op geld in mei, Kreeft. Lees hier je volledige horoscoop van mei, Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Wanneer de transformerende planeet Pluto aan het start van de maand retrograde draait, willen de sterren dat je je vriendschappen waardeert, zolang je daarbij je kenmerkende persoonlijkheid niet verliest. Niemand straalt zo helder als een Leeuw, dus take a look at jezelf en zorg dat je je verwend voelt als een huiskat. Blijf thuis tijdens een chaotische zonsverduistering in Schorpioen, need je hebt genoeg drama op een rustige dag, Leeuw. U zult deze maand waarschijnlijk ook nieuwe mensen ontmoeten, waaronder enkele die waardevolle professionele connecties kunnen blijken te zijn. De sterren kunnen in deze economie geen geld beloven, maar we kunnen u wel vertellen welke sterren worden beloond voor succes. Lees hier je volledige horoscoop van mei Leo.


Lees verder:


Maagd (23 augustus – 22 september)

Als mei begint, is je heersende planeet Mercurius nog steeds retrograde, Maagd. Dus ook al heb je er al veel meegemaakt, wees toch voorzichtig met jezelf. Mei eindigt met een tumultueus Gemini-seizoen dat je sociale agenda bezig zal houden, dus je wilt een pauze nemen voordat Mercurius op zondag zijn dans achterstevoren beëindigt. En hoewel onze economie geen horoscopen volgt, dus astrologen geen geld kunnen beloven, duidt de nieuwe maan in Stier op overvloed. Dus, Maagd, zelfs nadat Mercurius direct is, houd je inbox in de gaten en controleer zelfs je spammap om er zeker van te zijn dat je geen goed nieuws over werk of een gepassioneerd mission mist. Mei vraagt ​​je ook om op te letten wanneer je anderen in de conflict brengt (misschien ben je je er niet eens van bewust dat je dat bent), en om muren te bouwen wanneer je echt de liefde en hulp van je vertrouwde gemeenschap nodig hebt. Lees hier je volledige horoscoop voor mei, Maagd.

Schubben (23 september – 22 oktober)

Je bent een relatieteken, Weegschaal, maar dat betekent niet dat je klaar bent met je studie. Start mei vraagt ​​je om je relatie met sensualiteit en seksualiteit opnieuw te evalueren. Het kan van alles betekenen, van eindelijk die fantasie uitproberen waar je de hele tijd aan hebt gedacht of een pauze nemen van seks tot je concentreren op andere vormen van zelfzorg. Maar zelfs als je gelukkig bent in een partnerschap, moet je half mei tijd doorbrengen met je vrienden, Weegschaal, zelfs als je een partnerschap hebt. Het gezin dat u kiest, is uw fundament en uw fundament moet worden bewaterd. Eind mei brengt tenslotte het Gemini-seizoen, dat bestaat uit strandavonturen, nachtelijke dansavonden en het start van zomerslingers. Lees hier je volledige horoscoop van mei, Weegschaal.

Bella Geraci/Charme

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je kunt mensen bevriezen, Schorpioen, hoewel je diep van binnen een warmwaterteken bent dat gewoon liefde wil. Probeer je meer bewust te worden van je emoties en hoe ze voor anderen overkomen, vooral wanneer een van je heersende planeten, die Pluto transformeert, start mei retrograde gaat. Blijf echter thuis (en indien mogelijk uit de buurt van tequila) tijdens de zonsverduistering die op uw bord valt. Vrijdag 5 mei. Astrologen noemen eclipsen kosmische wildcards omdat er van alles kan gebeuren. Als je je al zorgen maakt, zeg dan dat je astroloog je toestemming heeft gegeven om de nacht door te brengen zonder sociale media, met snacks en je favoriete tv-programma. Lees hier je volledige horoscoop voor mei, Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Oh, bellen de sterren je aan het start van de maand over je communicatiestijl? Lijkt je een beetje gespannen, Boogschutter? Als boogschutter ben jij het enige teken dat een wapen heeft. Gelukkig biedt Pluto retrograde nuttig advies van de sterren, en je relaties bloeien deze maand. En ze geven wat wetenschappelijke informatie zolang je je niet uitgeput voelt; Sag: Je hebt meer rust nodig. Geniet dus van lui zijn in mei, vooral tijdens de uitputtende zonsverduistering in Schorpioen. Wees niet bang om nieuwe zelfzorg- of verzorgingsmethoden voor jou te ontdekken, Sag. Je bent tenslotte een teken van expansie, altijd strevend naar kennis, en des te beter als het je opvrolijkt. Lees hier je volledige meihoroscoop, Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het is jouw taak om deze maand je emotionele paraatheid te testen, Steenbok. Ben jij volledig aanwezig in je relatie? Je wordt uitgenodigd om met vrienden de dramatische zonsverduistering af te wachten, dus sla wat snacks in en bereid je voor op een lachbui. Could vraagt ​​je ook om onontgonnen paden van sensualiteit en seksualiteit te zoeken door de bewegingen van Jupiter, de gelukkige planeet van expansie. Aan het einde van de maand wordt u er echter aan herinnerd nog één persoon lief te hebben: uzelf. Onthoud dat een deel van het vinden van de balans tussen werk en privéleven is om genoeg tijd alleen door te brengen om op te laden en ook om contact te houden met andere mensen. Zodra de zon het sociale Gemini-seizoen binnengaat, zul je het druk hebben. Dus rust uit zolang het kan. Lees hier de volledige horoscoop voor mei, Steenbok..

Waterman (20 januari – 18 februari)

Met Mercurius retrograde vorige maand kon je op pauze drukken bij belangrijke gesprekken. Maar zelfs voordat de communicatie half mei ingaat, moet je je aanscherpen, stoppen met uitstellen en uitzoeken wat je wilt. Of het nu professioneel of persoonlijk is, er zit je iets dwars, Waterman. Als je jezelf niet bij elkaar kunt rapen, kan een emotionele eclips in Schorpioen je ertoe aanzetten om te veranderen. Uw mei gaat echter over meer dan alleen serieuze onderwerpen. Je zult willen weten waarom de sterren eisen dat je deelneemt aan schoonheidsrituelen deze maand en waarom het meer dan oké is om je over te geven aan gedurfde make-up of een andere manier om jezelf uit te drukken waar je de voorkeur aan geeft. Bovendien eindigt de maand met avonturen met vrienden die je eraan herinneren dat de uitdaging van het vergroten van intimiteit heel leuk kan zijn. Lees hier je volledige horoscoop voor mei, Waterman.

Vis (19 februari – 20 maart)

Zoals velen van ons in de afgelopen jaren, hebben jullie Vissen sommige van je passieprojecten in de wacht gezet of ervaren ze creatieve blokkades. Wanneer de transformerende planeet Pluto retrograde draait, versterken de sterren je poëtische en zelfs paranormale vermogens om je vooruit te helpen en je dromen waar te maken. De geschenken van sensualiteit komen deze maand naar je toe terwijl de romantische Venus je 5e Huis van Plezier binnengaat; de sterren vragen je om jezelf een geschenk van welzijn te geven, of het nu in mattress is met een associate, op de financial institution met snacks, of beide (je magazine deze maand een beetje hebzuchtig zijn). Lees hier je volledige meihoroscoop, Vissen.

Leave a Comment