Je Taurus horoscoopvoorspellingen voor 2023 zijn hier

Lezen de maandelijkse horoscoop van uw teken om op de hoogte te blijven van wat het universum voor je in petto heeft, of take a look at Stier persoonlijk profiel om meer te weten te komen over uw tekeneigenschappen.

Gelukkig 2023 kalf. Ben je klaar voor een nieuw jaar vol retrogrades en emotionele volle manen? Geen zorgen; er zijn romantische geschenken van je heersende planeet Venus en loopbaanontwikkeling dankzij de gelukkige Jupiter. je seizoen begint Vrijdag 20 aprilen gaat door Zondag 21 mei. En ja, je kunt de hele tijd je verjaardag vieren en zoveel taarten eten als je wilt. Als een aardeteken gebaseerd op wereldse genoegens en geregeerd door rijke Venus, geniet je van zintuiglijke ervaringen, of het nu gaat om het geluid van prachtige muziek, de geur van je geliefde of de smaak van chocoladesuikerglazuur. 2023 vraagt ​​je om zoveel mogelijk plezier te hebben zonder schuldgevoel.

Er is één dag om in je agenda te markeren en dat is een volle maan en een maansverduistering in je teken Stier. Zaterdag 28 Oktober. Je zou eclipsen kunnen associëren met hilarische momenten in de wetenschapsklas, maar astrologen herinneren mensen eraan dat deze krachtige kosmische tijden angst kunnen veroorzaken en tot een onverwacht einde kunnen leiden. Of je het nu uitstelt om een ​​verouderde relatie te beëindigen of om het proces van het verlaten van een baan die je haat te starten, deze zonsverduistering kan het voor je komen doen. Nu je bent gewaarschuwd, blijf lezen om erachter te komen wat 2023 in petto heeft voor je liefdesleven, vriendschappen, carrière en gezondheid.

In dit verhaal:

Belangrijke astrologische gebeurtenissen van 2023 voor Stier:

  • Vrijdag 20 april Het Stierseizoen begint
  • Zaterdag 11 maart Juno gaat Stier binnen
  • Donderdag 16 maart Venus gaat Stier binnen
  • Dinsdag 16 mei Jupiter gaat Stier binnen
  • Vrijdag 19 mei Nieuwe Maan in Stier
  • Maandag 3 April Mercurius gaat Stier binnen
  • Zaterdag 22 juli Venus retrograde begint
  • Zondag 3 Sept Venus retrograde eindigt
  • Zaterdag 28 Oktober Volle Maan en Maansverduistering in Stier

Aan het start van 2023 gaat Mars, de krijgersplaneet die wordt geassocieerd met rauwe en primaire seksuele energie, retrograde. Als gevolg hiervan kunnen alle sterrenbeelden meer geneigd zijn om te slapen en te knuffelen in plaats van uit bondage-speelgoed te breken. Dat wil zeggen, in ieder geval tot Dinsdag 12 Januariwanneer Mars rechtdoor gaat. Je zult je dan geïnspireerd voelen om iets in mattress te proberen dat je nog nooit eerder hebt gedaan, alleen of met een associate. (Bekijk onze lijst met perversies en fantasieën voor inspiratie.)

Als Mars goed gaat, zie je misschien een toename van je zin in seks. Maar wanneer Juno, de ‘asteroïde van toewijding’, je teken, Stier, binnenkomt Zaterdag 11 maartje ziet een verdieping in je romantische relatie. Evenzo, wanneer je heersende planeet, romantische Venus, terugkeert naar je teken Donderdag 16 maartje hunkert ook naar intimiteit. Wanneer Venus thuis is in uw teken, zijn liefdeszaken (evenals schoonheid en geld) gemakkelijk. Deze tijd van het jaar is geweldig voor het ontwikkelen van romantische relaties. Sommigen van jullie Stier zullen zien dat je je aan iemand bindt of zelfs samenwonen en verloofd raken. Anderen zullen de even belangrijke taak op zich nemen om de relatie te beëindigen nadat deze is afgelopen. Weet gewoon dat Venus retrograde is vanaf Zaterdag 22 julitot Zondag 3 Sept. Hoewel het je jaar niet magazine verpesten, moet je niet ontmoedigd raken als belangrijke romantische momenten, zoals samenwonen, een primaire associate worden of een aanzoek doen, alleen plaatsvinden als de planeet in de voorwaartse richting is.

Een cirkel Zondag 8 Oktober, in je agenda, need geliefde Venus, nu gelukkig en rechtop, gaat praktische Maagd binnen en verlicht je 5e Huis van Plezier. Onder invloed van Maagd, een aardeteken, ervaar je aarding in je liefdesleven. Dit betekent dat u zich kalm, stabiel en op uw gemak voelt, of u nu alleen of samen gelukkig bent. Over het algemeen wijst de relaxation van 2023 op een vlotte vaart, of je nu alleen slaapt, naast een seksspeeltje of associate(s). En tot slot komt 2023 op een romantische noot tot een einde terwijl de relaties zich verdiepen terwijl Venus het intense Schorpioen binnengaat en je 7e Huis van Partnerschappen op Maandag 4 Dec. Verwacht rond deze tijd geheimen te delen met geliefden, verliefdheden of zelfs platonische companions.

Zoals hierboven vermeld, Stier, zijn onze platonische relaties vaak internet zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan onze romantische en seksuele companions. 2023 vraagt ​​je om tijd en energie te steken in vriendschap. Het gezin dat u kiest, is uw foundation. Als je vertrouwde vrienden hebt die je kunt bellen in geval van nood, wordt de breuk beter beheersbaar, internet als elk drama van je bloedverwanten. Je ziet jezelf aan het start van het jaar een band opbouwen met vrienden terwijl je heersende planeet, Venus, aan het start van het jaar gevoelige Vissen en je 11e Huis van Vriendschap binnengaat. Donderdag 26 januari. We praten veel over het vergroten van intimiteit in ons persoonlijke leven, maar deze overgang brengt meer intimiteit in vriendschappen. Verwacht dat platonische relaties gedurende deze tijd zullen verdiepen, en zorg ervoor dat je voldoende tijd blijft plannen voor vrienden.

Een van de belangrijkste redenen waarom het zo belangrijk is om dit jaar vriendschappen te onderhouden, is dat de geliefde Venus retrograde is Zaterdag 22 julitot Zondag 3 Sept. Als Venus retrograde is, kan je liefdesleven bevroren lijken. Er is niets aan de hand; het is onrealistisch om te verwachten dat elke dag een romantische impuls bevat. Soms is het beter om van het leven te genieten zoals het is. In plaats van druk uit te oefenen op je persoonlijke leven tijdens Venus retrograde, kun je meer plannen met je vrienden, zoals etentjes, nachtelijke dansavonden of zelfs weekendjes weg. Volle Maan in wijze Vissen en je 11e Huis van Vriendschap aan Woensdag 30 Augustus dit is de perfecte avond voor een evenement. Denk aan deze viering als de winterstop begint en je misschien een pauze of grenzen met bloedverwanten nodig hebt. Het gezin dat je kiest is ook geldig, dus stuur een bericht naar de groep en bepaal wie de volgende ontmoeting regelt.

Leave a Comment