Horoscoop voor april 2023: lees de voorspellingen van je sterrenbeeld voor het Stierseizoen

Zon gaat sensuele Stier binnen Donderdag 20 april (voeg hier een grap van 4/20 in). De komende weken zouden een relaxte tijd moeten zijn om plezier te hebben met vrienden, te kussen, te genieten van het warme weer en mindfulness te oefenen om de fijnere dingen in het leven op te merken. In het Stierseizoen draait alles om stoppen om de bloemen letterlijk en figuurlijk te ruiken. Weet gewoon dat Mercurius retrograde begint met Vrijdag 21 april. Maak je er geen zorgen over; de zonsverduistering was intens genoeg en onthoud dat je al talloze Mercurius retrogrades hebt meegemaakt. Vergeet niet om de kleine lettertjes te lezen en belangrijke e-mails te proeflezen, rekening te houden met additional reistijd en sms’jes of privéberichten van gladde exen te negeren. Blijf lezen om erachter te komen wat april en het start van het Stierseizoen voor uw sterrenbeeld betekenen.

Belangrijke astrologische information in april 2023

Om samen te vatten, hier zijn de belangrijkste information die u deze maand in de gaten moet houden, ongeacht uw astrologische teken:

 • Maandag 3 april: Mercurius gaat Stier binnen
 • woensdag 5 april: Volle Maan in Weegschaal
 • Maandag 10 april: Venus gaat Tweelingen binnen
 • woensdag 19 april: Nieuwe Maan en Zonsverduistering in Ram
 • Donderdag 20 april: Zon gaat Stier binnen
 • Vrijdag 21 april: Mercurius retrograde begint.

Horoscopen voor april 2023 door sterrenbeelden

Weet je niet zeker wat je zonneteken is? Hier is een korte replace over de information voor elk. Klik hieronder op een specifiek sterrenbeeld om je horoscoop voor april 2023 te openen. en kijk wat je deze maand te wachten staat, of blijf scrollen voor een overzicht van alle functies.

 • Ram (21 maart – 19 april)
 • Stier (20 april – 20 mei)
 • Tweelingen (21 mei – 20 juni)
 • Kanker (21 juni – 22 juli)
 • Leeuw (23 juli – 22 augustus)
 • Maagd (23 augustus – 22 september)
 • Schubben (23 september – 22 oktober)
 • Schorpioen (23 oktober – 21 november)
 • Boogschutter (22 november – 21 december)
 • Steenbok (22 december – 19 januari)
 • Waterman (20 januari – 18 februari)
 • Vis (19 februari – 20 maart)

Ram (21 maart – 19 april)

Je seizoen loopt ten einde en deze maand moet je het stokje doorgeven aan Stier, Ram, maar vrees niet. Hoewel astrologen in deze economie geen geld kunnen beloven, geeft start april veel goed nieuws aan, dus de sterren zeggen dat je reden hebt om te hopen op professionele of enthousiaste projecten. April brengt ook meer intimiteit en een oppepper in je relatie. Dus ook al verlaat de zon Ram en is er een gespannen zonsverduistering in april en Mercurius retrograde, je horoscoop geeft aan dat deze maand geweldig voor je zal zijn. Lees hier je volledige horoscoop van april, Ram.

Stier (20 april – 20 mei)

Gelukkige terugkeer van de zon, Stier. Je seizoen begint deze maand en je verjaardag moet je zeker de hele maand vieren. Messenger Mercury staat er echter op dat u met uw vrienden en geliefden communiceert, zodat zij weten wat ze op uw verjaardag moeten doen. Dus doe niet alsof het je niets kan schelen; je verdient alle taart en aandacht. Deze maand heeft een zonsverduistering die je het beste thuis kunt doorbrengen, plus het start van Mercurius retrograde, maar zolang je niet opgeeft en je ex sms’t, ziet deze maand eruit als een van de meest vreugdevolle tijden van het jaar. . Lees hier je volledige horoscoop van april, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Pas op, Tweeling. Je heersende planeet, boodschapper Mercurius, begint deze maand een van zijn beruchte dansen, en zoals gewoonlijk ben je misschien meer getroffen dan andere tekens. De sterren geven echter aan dat het Stierseizoen veelbelovend zou moeten zijn voor je carrière, dus je zult het waarschijnlijk te druk hebben om zelfs maar de retrograde op te merken. Bovendien komt Venus, de planeet van de liefde, deze maand je teken van Tweelingen binnen, wat ook je liefdesleven tot zegen is. Lees hier je volledige horoscoop van april, Tweelingen.

Bella Geraci/Charme

Kanker (21 juni – 22 juli)

Als je meningsverschillen of stress in je vriendschappen hebt, kun je deze start april oplossen door de bewegingen van de boodschapper van Mercurius, Kreeft. En het is een goed idee om belangrijke gesprekken vroeg in de maand te voeren, aangezien de tweede helft van april een mogelijk dramatische zonsverduistering en het start van een Mercurius retrograde met zich meebrengt. Een zonsverduistering die plaatsvindt in het vetgedrukte teken Ram kan echter ook goed nieuws brengen over uw werk of passieproject, waardoor u iets te vieren heeft. Lees hier je volledige horoscoop van april, Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Start april biedt kansen om te netwerken, en in deze economie kun je daar het beste van profiteren, Lev. En terwijl we nadenken over hoop en dromen, houd je mail in de gaten tijdens de volle maan in Weegschaal, need misschien hoor je goed nieuws over je werk of passie. Deze maand brengt ook een stressvolle zonsverduistering en een Mercurius retrograde met zich mee, maar met de juiste zelfzorg komt alles goed en ben je klaar om te genieten van het relaxte Stierseizoen. Lees hier je volledige horoscoop van april, Leo.


Lees verder:


Maagd (23 augustus – 22 september)

Je heersende planeet, boodschapper Mercurius, begint deze maand aan zijn beruchte retrograde, Maagd. Als zodiac-genezer weet je het een en ander over zelfzorg. Deze maand wordt u mogelijk gevraagd om uw kennis met anderen te delen, by way of sociale media of gewoon door te chatten met vrienden. Wees echter zo egoïstisch als je wilt tijdens de volle maan in Weegschaal. Deze prachtige maan verlicht de hemel, maar kan je nerveus maken, dus zorg ervoor dat je jezelf trakteert op wellnessbehandelingen en voldoende slaap krijgt. Lees hier je volledige horoscoop van april, Maagd.

Schubben (23 september – 22 oktober)

Je liefdesleven ondergaat momenteel veranderingen, Weegschaal. Hoewel dit het beste is (de sterren houden van je, vooral je heersende planeet, de romantische Venus), kunnen overgangen stressvol zijn. De tweede helft van april brengt een chaotische zonsverduistering en het start van Mercurius retrograde, dus probeer belangrijke onderhandelingen te voeren, vooral over je romantische relatie, vroeg in de maand. En vergeet niet te genieten van luxe zelfzorg tijdens een volle maan in jouw sterrenbeeld. Lees hier je volledige horoscoop van april, Weegschaal.

Bella Geraci/Charme

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je hebt een krachtige en beschermende angel, Schorpioen, en je bent niet bang om aan te vallen. Het is deze maand echter uw taak om voorzichtig te zijn met het gebruik ervan. Terwijl je hunkert naar liefde en intimiteit, kun je soms mensen wegduwen (of steken) terwijl je eigenlijk liefde en aandacht wilt. Dus steek in april (vooral tijdens de volle maan in Weegschaal) alleen als het echt nodig is, uit je gevoelens en laat je dierbaren weten hoeveel je ze waardeert. Lees hier uw volledige horoscoop van april Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent het meest onafhankelijke teken van de dierenriem, Boogschutter. Het is van het grootste belang voor de dappere boogschutter dat je tijd alleen hebt om je interest’s of intellectuele interesses na te jagen als onderdeel van je voortdurende zoektocht naar kennis. Maak je tijdens de volle maan in Weegschaal echter klaar om met je beste vrienden de stad in te gaan en plezier te hebben. Pas op voor overmatig drinken of andere ondeugden, need een volle maan kan tot drama leiden. Lees hier je volledige horoscoop van april, Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De sterren roepen je deze maand, Steenbok. Steek je genoeg energie in je persoonlijke en romantische relaties? Je hebt de reputatie een workaholic te zijn. Hoewel dit in de eerste plaats een oneerlijk stereotype is, kun je mensen op het verkeerde been zetten door jezelf te wijden aan een passieproject of door te werken om naam voor jezelf te maken. April brengt echter een zonsverduistering met zich mee die snel kan eindigen of beginnen, dus als je je dierbaren er niet aan herinnert dat je om hen geeft, kan er enige afstand in je liefdesleven ontstaan. Lees hier de volledige horoscoop voor april, Steenbok..

Waterman (20 januari – 18 februari)

Hé Waterman. Ben je het zat om eraan herinnerd te worden dat je de reputatie hebt de wereld te redden, maar je dierbaren geen antwoord kunt geven? April brengt je enkele kosmische communicatieproblemen in de vorm van een zonsverduistering en Mercurius retrograde. Deze maand spoort je aan om prioriteit te geven aan je persoonlijke relaties. Je staat misschien bekend als de humanist van de dierenriem, maar om je op je greatest te voelen en je greatest te doen, moet je relaties koesteren en thuis een solide foundation opbouwen. Lees hier je volledige horoscoop van april, Waterman.

Vis (19 februari – 20 maart)

Je voelt je het grootste deel van april als een huisgenoot, en dat is oké, Vissen. Van een drukke zonsverduistering tot het start van Mercurius retrograde, dit is de perfecte maand om achterover te leunen en bij te praten met dierbaren (of je favoriete tv-programma) thuis. Houd bij volle maan je inbox in de gaten woensdag 5 april. Hoewel astrologen geen geld kunnen beloven, kunnen we je wel vertellen naar welke datums de sterren wijzen voor wenselijk professioneel nieuws, en dit is er een van. Lees hier je volledige horoscoop van april, Vissen.

Leave a Comment