Hoe u uw Black Moon Lilith-bord voor 2023 kunt vinden

Je kent je zonneteken en misschien zelfs je zonsopgang- en maantekens, maar hoe zit het met die van jou? Zwarte Maan Lilith? Als je onlangs aan de #witchtok-kant van TikTok bent geweest, heb je misschien de time period Black Moon Lilith gehoord of een positie in je astrologische kaart die je innerlijke “donkere kant” beschrijft. Zo niet, dan is het tijd om meer te weten te komen over Lilith – volgens de legende werd de duistere godin uit Eden geschopt omdat ze opkwam voor haar behoeften in mattress – en wat ze je kan vertellen over je krachten en verlangens, vooral die je onderdrukte uit angst van vervelend. veren of verstoring van de establishment. .

Nu het nieuwe jaar nadert, is het tijd om erachter te komen wat je naam betekent. Black Moon Lilith heeft een verbazingwekkende astrologische betekenis, dus blijf lezen om erachter te komen wat het is en hoe het werken met deze positie je kan helpen je meest authentieke leven te leiden.


In dit verhaal:


Wat is Black Moon Lilith?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat Black Moon Lilith geen planeet of persoon is”, legt Stina Garbis uit, een professionele paranormaal begaafde en astroloog met meer dan 200.000 TikTok-volgers. “Het is eerder een plaatsing op foundation van waar het verste punt van de maan, ook wel de donkere kant van de maan genoemd, zich op je kaart bevindt.” Black Moon Lilith verschijnt niet zo vaak in de dagelijkse astrologie als je grote drie (zon, maan en zonsopgang), maar je kunt je Black Moon Lilith-teken gemakkelijk vinden op CafeAstrology.com als je je geboortedatum en -tijd hebt. en locatie. Kortom, uw Black Moon Lilith-teken onthult de diepste, donkerste kanten van uw persoonlijkheid die u misschien voor de samenleving verbergt, maar het verdient om op een gezonde manier geleid en uitgedrukt te worden.

“In de Black Moon-kaart vertegenwoordigt Lilith dat deel van jou dat niet wil zwijgen”, legt Garbis uit. “Dit is tomeloze energie. Het kan een deel van jou vertegenwoordigen dat gedemoniseerd en onaanvaardbaar is voor anderen. Het kan het diepste deel van je seksuele aard vertegenwoordigen, wat voor anderen misschien taboe lijkt.” Maar zoals Garbis en andere astrologen op het web er snel op wijzen, leert Black Moon Lilith ons veel meer dan alleen onze seksualiteit. Hoewel de Lilith-mythologie gemakkelijk een verhaal over alleen seks creëert, wijst je Black Moon Lilith-teken op je verlangens, sterke punten en passies – wat ze ook zijn – waar je je onterecht voor schaamt of leert je te verbergen om anderen handiger te maken .

Wacht, wie is deze “Lilith”?

De astrologisch belangrijke positie van de Zwarte Maan Lilith is vernoemd naar de godin Lilith, die volgens de oude Mesopotamische en Joodse mythologie de eerste vrouw van Adam is. Terwijl God Eva uit de rib van Adam schiep, werd Lilith web als Adam uit de aarde geschapen, waardoor ze haar gelijke werd. Toen ze echter probeerde deze waarheid na te leven door de eerste plaats in te nemen tijdens seks, werd ze verstoten. (Adam hield duidelijk heel erg van zendingswerk.) Na haar ballingschap werd Lilith bekend als de moeder der demonen en bleef ze een seksueel, onafhankelijk leven leiden. Eerst werd ze beschouwd als een kwaadaardige figuur, maar toen vond het feminisme haar. Zoals het Jewish Girls’s Archive aangeeft, publiceerde de Amerikaans-Israëlische journaliste Lilly Rivlin in 1972 een artikel over Lilith voor het feministische tijdschrift Ms met als doel haar kennis te laten maken met de moderne vrouw. Toen noemde het joodse feministische tijdschrift Lilith, opgericht in de herfst van 1976, de hele publicatie naar haar, geïnspireerd door haar strijd voor gelijkheid. Ze is nu geliefd bij de moderne heksenbeweging en heeft bekendheid verworven op TikTok.

Wat is de betekenis van uw positie als Black Moon Lilith?

Je Black Moon Lilith-teken kan licht werpen op je seksualiteit; in het bijzonder alle verlangens waarvoor je misschien sociale schaamte hebt ervaren en die je als gevolg daarvan de neiging hebt te onderdrukken. Lilith zou immers zijn verbannen omdat ze van positie wilde veranderen in seks. Of het nu een knik is, een onderdeel van je seksuele geaardheid of iets heel anders, we hebben allemaal wel eens schaamte ervaren en die gevoelens zijn waardeloos. Misschien zijn het professionele doelen, kinderen krijgen, geen kinderen krijgen of zelfs elke dag voor jezelf zorgen – ongeacht of Lilith gewoon wil dat je jezelf bent. Het kennen van uw Black Moon Lilith-teken kan u ertoe aanzetten dit mogelijk te maken.


Hoe vind ik mijn Black Moon Lilith-bord?

Onthoud dat uw Black Moon Lilith-bord een locatie is op foundation van waar het verste punt of de donkere kant van de maan is. Als gevolg hiervan is het iets moeilijker om het in uw horoscoop te vinden dan het lezen van een horoscoop. Werk rechtstreeks samen met een astroloog die begrijpt hoe je kaarten moet lezen, of kies de gemakkelijkere weg. Zoals hierboven vermeld, kunt u uw Black Moon Lilith-teken gemakkelijk vinden op CafeAstrology.com als u de geboortedatum, -tijd en -plaats heeft. En ja, als je deze informatie van je geliefde of geliefde kunt krijgen, kun je ook hun locatie van Black Moon Lilith achterhalen.

Ram

Mensen met Black Moon Lilith in Ram zijn waarschijnlijk ambitieuzer dan ze laten blijken. Als jij dit bent, Ram, onthoud dan: je verdient het om te krijgen wat je wilt. Het is oké om af en toe je tanden te laten zien, zowel professioneel als privé. Je wilt winnen. Als je dat niet doet, ga je pruilen, dus maak gebruik van dat ongebreidelde verlangen naar succes en laat de schuld aan de miljardairs.

kalf

Stier is een van de meest sensuele tekens van de dierenriem. Geregeerd door Venus, godin van liefde, schoonheid en overvloed, geniet dit aardeteken van fysieke genoegens. Het is niet alleen seks; het kan heerlijk eten, knusse dekens en decadente hete baden betekenen. Ontzeg je jezelf die luxe, zelfs als je ernaar verlangt? Ga en heb plezier.

Tweelingen

Als je Zwarte Maan, Lilith, in Tweelingen staat, de wispelturige tweeling, is de kans groot dat je stiekem wat roem wilt (of in ieder geval meer feestuitnodigingen en een groter netwerk van vrienden). Gemini’s, vertegenwoordigd door een tweeling, zijn altijd op zoek naar hun wederhelft, maar kunnen ook flirten. Take a look at jezelf om er zeker van te zijn dat je oprecht in liefde handelt. Ontzeg je jezelf een langdurig partnerschap of juist losse relaties omdat je een script volgt? Tweelingen is een van de meest spraakzame sterrenbeelden, maar als je Black Moon Lilith in dit teken valt, is de kans groot dat je niet praat. Laat het los.

Rivierkreeft

Voor mensen met Black Moon Lilith in Kreeft kan het zorgen voor anderen een manier van leven worden. Als gevolg hiervan heb je echter de neiging om je behoefte aan downtime en rust op te offeren en kan je te veel uitrekken. Er is waarschijnlijk ook een creatieve uiting waar je van gedijt maar die je onderdrukt, zoals schilderen, een muziekinstrument bespelen of poëzie schrijven.

Leeuw

Je bent brutaler en sterker dan je denkt, Lilith van de Black Moon in Leo. De zon moet op jou schijnen. Het is tijd om de angsten en onzekerheden die je tegenhouden los te laten en in de schijnwerpers te staan. Lilith zegt ook dat het oké is om een ​​beetje ijdel te zijn. Als je Black Moon Lilith in Leeuw staat, is de kans groot dat iemand je op een gegeven second problemen heeft bezorgd vanwege je liefde voor glamour, genderexpressie of wat je ook fantastisch maakt. Het zijn gewoon jaloerse haters, luister niet naar ze, mensen met Black Moon Lilith in Leo zouden helder moeten schijnen.

Maagd

Mensen met Black Moon Lilith in Maagd hunkeren naar structuur, maar kunnen dit later realiseren en proberen vaak te exhausting om kalm te blijven. Je wilt bijvoorbeeld misschien thuis blijven, ontspannen en je voorbereiden op de komende week, maar uiteindelijk naar een feestje gaan omdat een vriend of liefdesbelang je ertoe heeft aangezet. Je hoeft het niet koud te hebben. Je bent het gelukkigst als je aan de prime staat (woordspeling Lilith), dus laat de relaxte levensstijl varen, stel grenzen en wees georganiseerd en veeleisend. Maagd is de genezer van de dierenriem en je moet je mentale en emotionele welzijn beter prioriteren.

Schubben

Web als Stier wordt Weegschaal geregeerd door de romantische en sensuele godin Venus. Dus als je jezelf ervan weerhoudt om loonsverhoging, een date of een groot verjaardagsfeest te vragen, cease er dan nu mee en vertel de waarheid. Onthoud dat het oké is om te doen wat je waard bent, om echt van jezelf te houden en jezelf te vieren. Omdat Weegschaal een clever luchtteken is, ben je sluw genoeg om dit mogelijk te maken.

Schorpioen

Schorpioen is het teken van seks, dus als je in deze positie zit, moet je ervoor zorgen dat je krijgt wat je wilt in mattress, of het nu gaat om aseksueel zijn of lid worden van een seksclub. Klinkt dat egoïstisch? Het zou niet moeten; voor jou staat seksualiteit gelijk aan spiritualiteit. Hoewel het belangrijk is om eerlijk te zijn over je erotische aard, geeft deze positie ook aan dat je veel privateness nodig hebt, dus gun jezelf je geheimen.

Boogschutter

Als uw Black Moon Lilith-teken Boogschutter is en u momenteel niets nieuws leert, moet u zo snel mogelijk beginnen. Helaas worden mensen met deze aanleg vaak beschaamd omdat ze te charismatisch zijn en daardoor hun licht verbergen. Als je onder het uitbreidingsteken valt, zorg er dan voor dat je fixed je horizon verbreedt door middel van passion’s, nieuwe passion’s of reizen en avontuur. Oh, en wees niet bang om het gesprek te domineren tijdens etentjes.

Steenbok

Als je Black Moon Lilith in Steenbok staat, heb je misschien wat additional stimulatie nodig. Waarom? Steenbokken staan ​​bekend om hun harde werk, maar de waarheid is dat deze duivelse zeegeiten graag exhausting werken en plezier hebben. Als een geaard aardeteken in Black Moon Lilith, is het gemakkelijk om deze vakantiedrang te onderdrukken om het leven veilig en stabiel te houden. Op de lange termijn zal het kiezen van het alledaagse pad echter averechts werken en leiden tot overbelasting of destructief spelen. Je moet in balans werken, Steenbok, zodat je meer kunt genieten van het leven buiten het werk, maar toch alles kunt doen en je op je greatest voelt.]

Waterman

Mensen met hun Black Moon Lilith in Waterman kunnen de wereld veranderen. Serieus: wanneer gebruikt, is deze plek geweldig voor activisten en humanitairen. Mensen willen naar je luisteren; je hebt alleen een microfoon nodig. De kans is ook groot dat je meer onafhankelijkheid en tijd voor jezelf nodig hebt dan je jezelf geeft. Je hebt grenzen nodig, vooral in je romantische leven.

Vissen

Als je Black Moon Lilith-teken in Vissen staat, is de kans groot dat je een zeer creatief persoon bent die zulke gepassioneerde projecten op een laag pitje zet om “de leiding te hebben”. Natuurlijk hebben we allemaal rekeningen te betalen, maar laat je artistieke talenten niet verloren gaan. Je geniet ook van diepe spirituele connecties met geliefden, ook al is het informeel, dus zorg ervoor dat je je hart volgt en geen verwachtingen hebt over met wie je uitgaat.

Leave a Comment