Hoe Saturnus op 7 maart Vissen binnengaat, heeft invloed op elk teken van de dierenriem

Met elk teken kunnen we lager of hoger gaan. Bijvoorbeeld hoge Ram: gedrevenheid, ambitie, innovatieve geest en moed. Lage Ram daarentegen: egoïsme, meedogenloosheid en onbuigzaamheid. Dus met de grote Vissen worden we één met de kosmos en in vrede met alles – misschien een spirituele genezer, een creatief kanaal voor het goddelijke. Lage Vissen glijden echter op alle mogelijke manieren af ​​naar zelfvernietiging.

Gedurende deze tijd dat Saturnus in Vissen staat, kunnen we in de verleiding komen om zelfdestructief gedrag te vertonen, of gewoon het gevoel hebben dat we willen zeggen: “Fuck all of it.” De hoogste vorm van deze escapistische neiging zal een soort spiritualiteit zijn, iets ongrijpbaars, bijna niets waard en vreugde en vrede in je leven brengen. Het kan betekenen dat je creativiteit uitdrukt door te dansen, zingen, acteren, schrijven, schilderen, enzovoort. Alles wat de linkerhersenhelft uitschakelt, stelt je in staat contact te maken met je intuïtie en helpt je contact te maken met jezelf, zoals meditatie, meditatieve vormen van yoga; met andere woorden, Nee activiteiten waarbij je je moet concentreren, zoals schaduwwerk, klankgenezing en tarot.

Ter informatie: dit is niet het second om mee te doen met de nieuwste TikTok-trend. Het zal een tijd van zelfontdekking zijn en alleen jij weet wat goed voor je is. Jij. Dit is een innerlijke reis, en het gaat er niet om het aan anderen te laten zien of om goedkeuring en applaus te zoeken. Als je jezelf toestaat om te verkennen zonder flitsende resultaten nodig te hebben of je reis eruit te laten zien schattigje zult een diepere betekenis vinden in deze innerlijke reis van Vissen.

Welke invloed zal Saturnus in maart 2023 op Vissen hebben op elk teken?

Voordat we ingaan op hoe deze transit samenwerkt met uw sterrenbeeld, kan het nuttig zijn om de huizen in uw geboortehoroscoop te begrijpen en wat elk vertegenwoordigt. Als je niet bekend bent, kun je onze gids voor elk van de 12 huizen bekijken (hoewel veel van wat volgt nog steeds logisch is, zelfs als je er niet veel over weet).

Vis

Saturnus die door je eerste huis gaat, betekent één ding: karaktervorming. Je eerste huis is jezelf, je persoonlijkheid en je fysieke lichaam. Dit is het second waarop je situaties tegenkomt die je aan het denken kunnen zetten over wie je bent en wat je wilt in het leven. Je zult een aantal krachtige transformaties ondergaan en aan de andere kant sterker en zelfverzekerder uitkomen, in overeenstemming met je Vissen-richtlijnen van creativiteit, empathie en je eigen spirituele wijsheid.

Ram

Saturnus verlaat je elfde huis waar je je hebt gericht op verbinden, het bereiken van je doelen en het communiceren van je visie aan anderen through deze Ram-aandrijving. Nu gaat hij je Twaalfde Huis binnen en dat moet ook vertragen. Dit kan een ongemakkelijke periode zijn, maar de stilte van het leven stelt je misschien in staat om een ​​nieuwe relatie op te bouwen mezelf. Misschien ben je op dit second creatiever, maak je contact met je intuïtie en laat je je fantasie de vrije loop. Grijp deze kans om aan nieuwe projecten te werken en interest’s of avonturen voor de lol te ontdekken.

Stier

Saturnus gaat je elfde huis van vrienden, hoop en dromen binnen. Dit zal een tijd zijn waarin je in de wereld wilt zijn, je talenten wilt delen en contact wilt maken met gelijkgestemde mensen die vergelijkbare ideeën delen. Misschien merk je dat de relatie tussen jou en de mensen met wie je vroeger gemeenschappelijke interesses had, is veranderd. Je zult ook merken dat je je huidige doelen in twijfel trekt en een ander beeld begint te schetsen van hoe je wilt dat je leven is.

Tweelingen

Dit zal een geweldige tijd zijn voor loopbaangroei en vooruitgang. Saturnus staat bovenaan je geboortekaart en er staat Ja. Dit is het second waarop je erkenning krijgt voor al het harde werk en de noeste uren die je in je doelen hebt gestoken. U volgt uw visie en plukt de vruchten van prestatie en erkenning. Je komt er ook achter hoeveel werk het is In werkelijkheid nodig om ergens te komen. Gelukkig wil Saturnus dat je dit werk doet en al het applaus en succes krijgt dat daarbij hoort. Ik zie je in de schijnwerpers, Jem.

Kanker

Saturnus gaat door je Negende Huis van expansie, dat onze idealen en overtuigingen omvat. Met Saturnus in dit huis, twijfel je misschien aan lang gekoesterde overtuigingen over het leven. Dit is het second waarop je op geheel nieuwe manieren naar betekenis en begrip zult zoeken. U zult zich hoogstwaarschijnlijk aangetrokken voelen om dieper te studeren – wat u leert, zal uw kijk op het leven helpen beïnvloeden. Aangezien het negende huis een uitbreiding vertegenwoordigt die verder gaat dan wat we kennen, is het ook het huis van ‘reizen overzee’, waardoor dit een geweldige tijd is voor zinvolle reizen die groei uitdagen en stimuleren.

Leeuw

Saturnus gaat door je Achtste Huis van gedeelde financiën, transformatie en seksuele intimiteit. Het achtste huis is een zwaar huis; met Saturnus lijkt het misschien nog moeilijker. Je zult met emotionele moeilijkheden te maken krijgen, aangezien Saturnus wil dat je diep in je psyche gaat en de waarheid onder ogen ziet die je nu niet binnenlaat. Wanneer Saturnus door dit huis gaat, kan er soms een gevoel van verlies zijn. Dit kan ook een tijd zijn waarin u problemen ondervindt die verband houden met intimiteit met uzelf en anderen. Helaas kan dit ook een tijd zijn waarin u te maken krijgt met financiële teleurstellingen, vooral met andere mensen, of het nu gaat om geld dat u deelt met dierbaren of geld dat u anderen schuldig bent. Problemen met erfenis, belastingen en familiegeld kunnen op tafel liggen. Wees voorzichtig Leeuw.

Maagd

Saturnus beweegt zich door je Zevende Huis van een-op-een partnerschappen. We noemen dit vaak het Huis van Huwelijk en Zakelijke Partnerschappen, maar het verwijst echt naar iedereen met wie je een hechte band hebt, zoals familie, goede vrienden en mensen die je regelmatig één op één ziet. Gedurende deze tijd kunt u belangrijke reduce leren over relaties in uw leven. Saturnus wil dat je authentiek bent en eerlijkheid beoefent met je dierbaren; op zijn beurt weet je welke vrienden Echt daar voor jou.

Schubben

Saturnus beweegt zich door je Zesde Huis van gezondheid en routine. Dit kan een zeer productieve tijd voor je zijn. Dit is het second waarop u het erg druk kunt hebben; misschien gaat het leven aan je voorbij als je je neus op de slijpsteen drukt. Saturnus zal je dagen meer self-discipline en focus brengen, maar het is belangrijk om niet te veel bezig te zijn met werk en toch af te stemmen op de Vissen-energie voor een diepere betekenis. Je hebt echter het potentieel om dezelfde energie tegen te komen, maar je hebt precies de tegenovergestelde reactie van jezelf onttrekken aan werk en willen vertrekken in een stroomversnelling.

Schorpioen

Saturnus gaat je Vijfde Huis van Creativiteit binnen. Dit kan een tijd zijn waarin je merkt dat je niet in staat bent om los te laten en dingen te strak vasthoudt. Dit huis gaat over plezier, creativiteit en de zelfexpressie van kinderen. Op dit second heb je misschien het gevoel dat alles serieus is – misschien een gevoel van druk om ervoor te zorgen dat alles wat je doet heeft de betekenis. Ja, het lijkt misschien heel moeilijk, maar vergeet niet dat je jezelf deze beperkingen oplegt. Deze invloed kan ook een tijd zijn waarin je meer gedisciplineerd wordt in je creatieve bezigheden.

Boogschutter

Saturnus gaat je vierde huis van huis en gezin binnen. Dit kan een moeilijke tijd voor je zijn, en misschien leer je meer verantwoordelijkheid op je te nemen door huishoudelijke taken op je te nemen. U kunt momenten hebben waarop u zich bewust bent van uw familie en familiegeschiedenis, waardoor u hopelijk dieper in touch komt met delen van uzelf. Je kunt ook leren over de beperkingen van je fysieke huis en je realiseren hoeveel je te veel compromissen hebt gesloten met jezelf in je levenssituatie.

Steenbok

Ik heb wat moeite om uit te drukken hoe Saturnus zich zal voelen als hij door je Derde Huis gaat, namelijk: precies Hoe ziet het eruit. Je leert anders denken en communiceren, en Saturnus kan je meer aan je gedachten laten twijfelen. U zult meer aandacht besteden aan hoe u informatie ontvangt en discriminerender worden over wat (en wie) u vertrouwt. Dit kan een tijd zijn waarin je jezelf op een andere manier uitdrukt; misschien wilt u minder praten en terughoudender zijn in wat u zegt en hoe u het zegt. Dit is ook een tijd waarin problemen met buren en broers en zussen kunnen ontstaan.

Waterman

Saturnus komt je tweede huis van financiën en zelfrespect binnen. Hoewel dit huis wordt geassocieerd met het geld dat we verdienen, is het dat ook Hoe wij verdienen dit geld: onze gaven, talenten en vaardigheden. U wilt de balans opmaken van hoe u uw inkomen verdient, inclusief hoeveel u verdient en of u uw volledige potentieel bereikt. Krijgt u de vergoeding die u echt verdient? U zult veel nadenken over wat u op tafel legt en of u die delen van uzelf waarvan u denkt dat ze niet “waardig” zijn, misschien hebt weggegooid of gedevalueerd, nu is het tijd dat u ze kunt leren gebruiken.

Een laatste woord over Saturnus in Vissen

Final however not least, onthoud dat Saturnus-overgangen iedereen anders kunnen beïnvloeden. Je geboorte-Saturnus zal van invloed zijn op hoe je in het algemeen met deze bewegingen omgaat. Als je planeten hebt die Saturnus aspecteert, kunnen de reduce van de planeten zelfs voor jou benadrukt worden. En als je 29,5 jaar teruggaat (als je oud genoeg bent) naar laatst Toen Saturnus in Vissen stond, dat wil zeggen in 1994 en 1995, kun je nadenken over wat er in die tijd in je persoonlijke leven gebeurde als een aanwijzing voor de thema’s die je binnenkort weer zult zien.

De transit van Saturnus in Vissen zal onze grenzen en ons comfortniveau op de proef stellen, waarbij we niet altijd de weg weten, maar het moedigt ons ook aan om vrede, acceptatie en de moed te omarmen om deze onzekerheden het hoofd te bieden. Ja, het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar de sterren geloven in jou.

Leave a Comment