Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

berichtentip Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

Deel :


Als jij het sort bent dat een bepaalde uitdaging wil aangaan en niet weet wat je moet doen om het meeste uit Forspoken te halen, weet dan dat er vier bijzonder krachtige geheime bazen zijn. Ontdek hieronder hoe je ze kunt vinden en vooral hoe je ze kunt verslaan.

overzicht

  • Afwijkingen, wat zijn dat?
  • Junoon Aberratie: Apsaravis
  • Avelet aberratie: Deinosuchus
  • Praenost aberratie: Gigas
  • Visoriaanse aberratie: Amphicynodon

Afwijkingen, wat zijn dat?

Als je hebt gespeeld vergeten, het is je niet ontgaan dat de wereld van Athia is opgedeeld in vier regio’s. In elk van hen kun je jezelf uitdagen 4 optionele bazen op een goed verhoogde moeilijkheidsgraad, de zogenaamde Afwijkingen. Naast het aanbieden van bloemlezingen en inventarisgevechten als beloning, levert het verslaan van deze wezens je een trofee op Reinig, voer REINIGING uiteen van de twee gouden trofeeën in het spel Verzegelde doolhovenAfwijkingen zouden er bekend uit moeten zien, aangezien het tastbaardere en veel krachtigere versies zijn van de bazen die je te wachten staan ​​in deze proeven. Hieronder vind je een uittreksel van onze volledige Forspoken walkthrough, die je zal helpen de locatie van elke Aberration te bepalen, evenals al onze ideas om ze te verslaan.

Junoon Aberratie: Apsaravis

Je zult het vinden Aberratie in Junoon bereikenop het gebied van de zgn Košice-ruïnes. Dit is Apsaravislaatste baas Verzegelde labyrintklifen een van de vele vijanden Verzegeld noordelijk labyrint. De Apsaravis het waren ooit vogels die zo sterk zijn gemuteerd dat ze nu meer op monsters lijken.

Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

Het hol ervan beest van de mist is het moeilijkst toegankelijk. Om dit te bereiken, moet je eerst doorlopen De afgrond van Junoon-corruptiedan doorrijden samenvloeiing kust bereik Dichtbij het terras. Dit brengt je naar Een afgelegen terrasgevaarlijke reis ondergedompeld in mist onweer en gevuld nachtmerries dat zal je problemen geven totdat je er bent grenzenwaar je kunt uitrusten Een tussenstop voor pelgrims.

Het is op het platform beschikbaar met Magische kracht en/of De magie van de waarheid dat je zult vinden Košice-ruïnesdie je zult moeten onderzoeken. Gewoon ophalen archieven genaamd “7/31/3878: Dagboek van een jonge jongen – Huge in een rolstoel” bij de borst aan de achterkant van het spawngebied Apsaravis.

Als in Verzegelde doolhovenwaarvoor dit monster vatbaar is De magie van de waarheiddus zorg ervoor dat je jezelf uitrust Lak wat de spell-schade verhoogt met Waarheidhoe Slush en/of Ernst bijvoorbeeld. Velen helpen bevestigingspunten aanvalsgebied Apsaravis hoog en vermijd zijn aanvallen op de grond, waarbij hij de voorkeur geeft aan aanvallen dubbele lijn veel schade aanrichten in korte tijd. Dit wezen is Aberratie met de minste gezondheidspunten, dus het gevecht magazine niet te lang duren. Je wordt beloond Intensiteitvernis waarmee je twee dodelijke slagen kunt combineren als de eerste slaagt.

Avelet aberratie: Deinosuchus

Je zult het vinden Aberratie Aan Avoalet weekbladmidden op het meer Het verzonken land. Dit is Deinosuchuslaatste baas Verzegelde oostelijke labyrinten en afgronden een van de vele vijanden Verzegeld noordelijk labyrint. De Deinosuchus het waren ooit reptielen die zo sterk zijn gemuteerd dat ze nu meer op monsters lijken.

Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

De Het verzonken land zijn goed verkrijgbaar en Deinosuchus daar op je wachten. Als in Verzegelde doolhovenwaarvoor dit monster vatbaar is Freys magiedus zorg ervoor dat je jezelf uitrust Lak wat de spell-schade verhoogt met vrijhoe Leuk vinden en/of Hoop bijvoorbeeld. gebruiken De magie van de waarheid navigeer door het water en spring van platform naar platform om aanvallen te vermijden Deinosuchus. geeft de voorkeur aan aanval Multijets om zoveel mogelijk mobiliteit te behouden en vergeet niet om het te gebruiken verspreiding over platforms om aan zijn gezondheidsmeter te knabbelen terwijl hij zijn aanvallen ontwijkt. Deze Aberratie heeft iets meer gezondheidspunten dan Apsaravisdus het gevecht zou niet veel langer moeten duren. Je wordt beloond Spectrumvernis die de kans op een voltreffer vergroot op foundation van het aantal spreuken dat Freya heeft geleerd.

Praenost aberratie: Gigas

Je zult het vinden Aberratie Aan Garnizoen berg Met praenostin de krater van rotsachtige binnenplaats. Dit is Gigilaatste baas Wis doolhoven, uitlopersen Sloten een van de vele vijanden Verzegeld noordelijk labyrint. De Gigi het waren ooit mensen die zoveel zijn gemuteerd dat ze nu meer op monsters lijken.

Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

de rotsachtige binnenplaats is goed bereikbaar en Gigi daar op je wachten. Als in Verzegelde doolhovenwaarvoor dit monster vatbaar is De magie van Olasdus zorg ervoor dat je jezelf uitrust Lak wat de spell-schade vergroot Olahoe Ankerplaats en/of Ontsteking bijvoorbeeld. Blijf weg, profiteer van het landschap om niet te stoppen aanvallen te vermijdenen voel je vrij om een ​​dubbele ondersteuningsspreuk uit te spreken Illusie afleiden Gigi en val hem van achteren aan. Deze Aberratie heeft 20.000 gezondheidspunten meer dan Deinosuchusdus het gevecht zal waarschijnlijk langer duren. Je wordt beloond Verleidingtweak die het voor Frey gemakkelijker maakt om vijanden neer te halen op foundation van het aantal spreuken dat hij heeft geleerd.

Visoriaanse aberratie: Amphicynodon

Je zult het vinden Aberratie Aan Zuidelijk Plateau Met vizierenop het gebied van de zgn Lijkenhuis. Dit is amphicinodonlaatste baas Verzegelde berg van labyrinten, Velden zuidenen een van de vele vijanden Verzegeld noordelijk labyrint. De amphicinodon het waren ooit zoogdieren die zo sterk zijn gemuteerd dat ze nu meer op draken lijken.

Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

ossuarium het is toegankelijk vanaf de rivier Zuidelijk Plateaunaast de deur Grot.

Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?Forspoken: hoe vind je alle geheime bazen?

Als in Verzegelde doolhovenwaarvoor dit monster vatbaar is Magische krachtdus zorg ervoor dat je jezelf uitrust Lak wat de spell-schade verhoogt met alshoe Passie en/of tourbillon bijvoorbeeld. Natuur Magische kracht Omdat het man-tegen-man-gevechten zijn, moet je je eraan houden amfinocidon voor het grootste deel van het gevecht, dus aarzel niet om een ​​ondersteunende spreuk te gebruiken Palissade om jou te beschermen en Een vurige kooi om je magische aanvallen te vergroten. Je kunt hem beter aanvallen vleugel sla hem neer en sla hem dodelijke slagen zo vaak mogelijk. Deze Aberratie heeft 20.000 gezondheidspunten meer dan Gigien 40.000 punten meer dan Apsaravis en Deinosuchusdus het gevecht zal waarschijnlijk vrij lang duren. Je wordt beloond Eervernis die de schade vergroot die wordt toegebracht door Prav-spreuken in verhouding tot het aantal geleerde Prav-spreuken.

Forspoken walkthrough samenvatting

Leave a Comment