De horoscoop van uw sterrenbeeld voor januari 2023 is hier – lees de astrologische voorspellingen voor de feestdagen

Uranus, de excentrieke planeet die heerst over Waterman, ging in augustus vorig jaar retrograde. Toen dit gebeurde, kregen alle sterrenbeelden de taak om persoonlijkheidskenmerken of verlangens te identificeren die je misschien voor de wereld verbergt. Wanneer de onafhankelijke planeet rechtdoor gaat Zondag 22 januari, hij vraagt ​​je om delen van jezelf te omarmen – dus nu hij recht door zee is, laat ze helder schijnen. Het zal je verbazen hoe positief de mensen om je heen reageren op je ware aard.

Je bent er uit de eerste hand getuige van terwijl romantische Venus empathische Vissen binnengaat Donderdag 26 januari. Deze transit brengt een verdieping van intimiteit in al onze relaties. Bovendien voel je je onder invloed van emotioneel volwassen Vissen niet alleen begrepen en gezien door companions en vrienden, maar ga je ook effectiever om met anderen. Geniet van de eerste maand van 2023 en blijf lezen om erachter te komen wat hij speciaal voor jouw bord in petto heeft.

Belangrijke astrologische knowledge voor januari 2023

Om samen te vatten, hier zijn de belangrijkste knowledge die u deze maand in de gaten moet houden, ongeacht uw astrologische teken:

 • Maandag 2 Januari
 • Vrijdag 6 januari
 • Donderdag 12 Januari
 • Woensdag 18 Januari
 • Vrijdag 20 januari
 • Zaterdag 21 januari
 • Zondag 22 januari
 • Donderdag 26 januari

Horoscopen voor januari 2023 per sterrenbeeld

Weet je niet zeker wat je zonneteken is? Hier is een korte replace over de knowledge voor elk. Klik op een specifiek sterrenbeeld om je horoscoop van januari 2023 te openen en te zien wat je deze maand te wachten staat, of blijf scrollen om een ​​overzicht van alle sterrenbeelden te zien.

 • Ram (21 maart – 19 april)
 • kalf (20 april – 20 mei)
 • Tweelingen (21 mei – 20 juni)
 • Rivierkreeft (21 juni – 22 juli)
 • Leeuw (23 juli – 22 augustus)
 • Maagd (23 augustus – 22 september)
 • Schubben (23 september – 22 oktober)
 • Schorpioen (23 oktober – 21 november)
 • Boogschutter (22 november – 21 december)
 • Steenbok (22 december – 19 januari)
 • Waterman (20 januari – 18 februari)
 • Vissen (19 februari – 20 maart)

Ram (21 maart – 19 april)

Januari houdt het feest gaande terwijl je het naar je zin hebt met je vrienden, Ram. Misschien voel je je geïnspireerd om een ​​klein feestje of een feestje te geven tijdens de Nieuwe Maan in Kreeft Keep-at-home. Je zult meer in een feeststemming zijn, evenals seks en assertiviteit op de werkplek nadat je heersende krijgerplaneet Mars stopt met retrograde en deze maand direct gaat. Echter, met Juno, de asteroïde van de verbintenis, die deze maand uw bord binnenkomt, is romantiek misschien wel het belangrijkste waar u aan denkt. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Ram.

kalf (20 april – 20 mei)

Januari biedt kansen voor communicatie, Stier. Hoewel astrologen in deze economie geen geld kunnen beloven, zult u dankzij de zegeningen van de rijke Venus (en een beetje hulp van uw vrienden) in januari waardevolle contacten leggen, zowel professioneel als persoonlijk. De sterren laten je echter ook voor jezelf spreken en je behoeften en verlangens kenbaar maken. Vragen is de eerste stap naar manifestatie. En wanneer revolutionaire Uranus zijn retrograde beëindigt, duik je dieper in activisme. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Er is deze maand een volle maan in Kreeft, Tweelingen, wat een astrologisch gunstige tijd is om loonsverhoging te vragen. Aangezien horoscopen de cashflow echter niet kunnen voorspellen, kan deze transit er ook voor zorgen dat u in het reine komt met uw verlangen en er verantwoordelijkheid voor neemt. Zodra de vechtplaneet Mars midden in de maand een directe positie inneemt, voel je je zelfverzekerd. Het resultaat is dat u klaar bent om uw waarde op de werkplek te laten gelden en uw seksuele verlangens te bezitten. Onthoud, Tweelingen, zolang ze het erover eens zijn, zijn ze volkomen gezond. Iedereen, vooral jij, episch flirten verdient de liefde en het plezier waar ze naar hunkeren. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Tweelingen.

Getty Pictures/Attract: Clara Hendler

Rivierkreeft (21 juni – 22 juli)

Drie planeten (Mercurius, Mars en Uranus) voltooien hun retrograde beweging en worden direct in deze maand van Kreeft. Maar voordat ze dat doen, zijn de vroege, slaperige eerste dagen van het jaar good om je over te geven aan een make-over, dus blader door verschillende kapsels of kleuren om inspiratie op te doen. Een volle maan in je teken vraagt ​​je ook om tijd vrij te maken van dat drukke geld voor zelfzorg (en slaap). En hoe ongewoon je ook bent in de zorg voor anderen, wanneer Uranus zijn retrograde beëindigt, moet je je door anderen laten verwennen. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

2023 zal aan het start van het jaar zegeningen brengen in je persoonlijke leven, Leo. Terwijl andere tekens een pauze nemen, zie je uitnodigingen voor een date, een verdieping van je huidige relatie of de vreugde om uit een giftige situatie te komen. Veel succes met voor jezelf opkomen. Geniet van de aandacht, maar als je hulp nodig hebt met liefde (of geld), wacht dan tot Mars retrograde halverwege de maand voorbij is voordat je grote beslissingen neemt. Kort daarna beëindigt ook Mercurius zijn retrograde beweging. En als de rebelse planeet Uranus deze maand ook direct wordt, moedigen de sterren je aan om aan je work-life stability te werken. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Leo.


Lees verder:


Maagd (23 augustus – 22 september)

De eerste helft van januari staat in het teken van rondhangen met vrienden en hopelijk heb je wat wilde nieuwjaarsverhalen om te delen. Gelukkig beëindigt uw heersende planeet Mercurius deze maand zijn retrograde beweging, waardoor u op alle gebieden van uw leven soepeler kunt zeilen. Bovendien zijn er tijdens het Aquariusseizoen veranderingen in je leven met betrekking tot de activiteit van Maagd. In het seizoen van Waterman, het humane sterrenbeeld, herinner je je het belang van het delen van microfoons of duik je dieper in een zaak die je na aan het hart ligt. Ten slotte eindigt januari op een romantische noot, aangezien de lieve Venus de zegeningen van liefde in je partnerschappen brengt. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Maagd.

Schubben (23 september – 22 oktober)

Start januari, wanneer de zon nog in Steenbok staat, brengt vuurwerk naar de slaapkamer en zelfs mogelijkheden voor gezelligheid. Dan, als het Aquariusseizoen begint, wordt u herinnerd aan het belang van uw gemeenschap. Of het nu gaat om het verdiepen van je actieve beoefening of om gewoon de geest van de feestdagen voort te zetten, het blijkt dat werken met anderen in gedachten je een veel gelukkiger gevoel geeft, Waterman. Maar je kunt nog steeds de aandacht op jezelf vestigen. Januari loopt ten einde als je heersende planeet, de romantische Venus, je eraan herinnert om internet zoveel van jezelf te houden als van je vrienden en companions. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Weegschaal.

Getty Pictures/Attract: Clara Hendler

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Start januari hunker je naar consolation in huis, Schorpioen. Of je nu een aanhoudende ruzie met een huisgenoot oplost, bij een gezin of companion intrekt, of je ruimte opwaardeert, je wilt dat je leefruimte een geaarde foundation biedt, wat van cruciaal belang is voor zo’n intens waterteken. Zodra een van je heersende planeten, Warrior Mars, zijn retrograde halverwege de maand voltooit, zal je leven druk worden op het werk en in je persoonlijke leven. Profiteer daarom van de rustigere dagen start januari om te werken aan het brengen van rust en stabiliteit. Ten slotte eindigt januari op een zoete noot, met de zegeningen van Venus in je seksleven, dus kijk uit naar orgasmes, massages of een van je andere favoriete sensuele genoegens. Lees hier je volledige horoscoop Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De invloed van het luchtteken Waterman kan ervoor zorgen dat je je afstandelijk voelt, Boogschutter. Besteed deze maand speciale aandacht aan georganiseerd blijven en uw inbox in de gaten houden, vooral voordat Mercurius retrograde eindigt. Woensdag 18 Januari Welkomstnieuws over werk wil je niet missen, en januari biedt volop gelegenheid voor overvloed. Wanneer de onafhankelijke planeet Uranus zijn retrograde beweging beëindigt en direct gaat, zie je veranderingen in je sociale kring. Maar maak je geen zorgen. Hoewel verandering eng kan zijn, is het ten goede. De sterren leiden je naar leuke avondjes uit met vrienden en gezelligheid, Boogschutter, dus zorg ervoor dat je je kenmerkende charisma aanboort. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Je moet deze maand de fakkel doorgeven aan Waterman, Steenbok. Je zult echter niet veel tijd hebben om te rouwen om het einde van het seizoen. De drie planeten beëindigen hun retrograde beweging in januari. Dankzij de kalme invloed van de direct komende planeten, gecombineerd met de zegeningen van Venus en de oervolle maan, lijkt januari een geweldige maand voor overvloed en geschenken, zowel romantisch als professioneel. Dus als je heel januari wilt doen alsof het nog steeds jouw seizoen is, vertellen we het aan niemand. Er zullen huge veel redenen zijn om blij te zijn. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Gelukkig zonnerendement Waterman; de zon komt deze maand je teken binnen. Het is je verjaardag en de sterren vragen je om het te vieren. Met de zegeningen van de romantische Venus is januari een geweldige maand voor het ontwikkelen van relaties, en wat je relatiestatus ook is, je zou je tevreden moeten voelen in de liefde. Je bent waar je moet zijn. Zorg ervoor dat je je aan het start van de maand rond de Volle Maan in Kreeft organiseert om je stressniveau te verminderen en de toon voor de relaxation van het jaar te zetten. En wanneer je heersende planeet, Uranus, zijn retrograde beweging beëindigt en direct wordt, vragen de sterren je om voor jezelf te zorgen en indien mogelijk wat te slapen. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart)

2023 begint avontuurlijk voor jullie Vissen, dankzij de invloed van de rebelse Waterman. Overweeg een dagje uit te gaan met vrienden of een pauze te nemen van het werk om jezelf te laten ontspannen in de drukte van het nieuwe jaar. Bovendien verlicht de heldere volle maan in Kreeft je 5e Huis van Plezier, wat orgasmes en zelfs goed nieuws voor je portemonnee kan brengen. Het meest opwindende aan januari is echter dat het je helpt zelfvertrouwen te krijgen en te onthouden hoe cool je bent. Lees hier je volledige horoscoop voor januari, Vissen.

Leave a Comment