De horoscoop van je teken voor maart 2023 is hier en Pluto maakt een grote stap

En iedereen krijgt een enhance van zelfvertrouwen zodra het Ram-seizoen begint. Maandag 20 Maart Ram is het eerste teken van de dierenriem, wat de gedurfde invloed ervan verklaart en ook het start van het astrologische nieuwe jaar markeert. Het is ook de datum van de lente-equinox, die in de geest van Ram een ​​viering is van leven, groei, vreugde en overvloed. Als de lucht donker wordt Dinsdag 21 Maartmet de Nieuwe Maan in Ram is dit de perfecte nacht om intenties te zetten voor wat je wilt manifesteren.

Pluto, de heer van de onderwereld en de planeet van transformatie, is wat we een buitenplaneet noemen, dus verandert hij maar één keer per generatie van teken (vergeleken met hoe vaak planeten zoals Mercurius ronddraaien). Terwijl hij meerdere keren terugkeert naar Steenbok, gaat hij Waterman binnen Donderdag 23 Maart, waar het uiteindelijk zal blijven tot 2044. Astrologen zien dit als het start van een nieuw tijdperk van menselijkheid en collectieve zorg, maar controleer uw horoscoop om te zien wat dit betekent voor uw sterrenbeeld. Eindelijk komt de vechtplaneet Mars de zoete Kreeft binnen. Zaterdag 25 maart, en als gevolg daarvan is niemand in de stemming om te vechten. Het kost te veel energie. Einde van de maand voor movies en knuffels.

Belangrijke astrologische information in maart 2023

Om samen te vatten, hier zijn de belangrijkste information die u deze maand in de gaten moet houden, ongeacht uw astrologische teken:

 • Donderdag 2 maart: Mercurius gaat Vissen binnen.
 • Dinsdag 7 maart: Volle Maan in Maagd.
 • Dinsdag 7 maart: Saturnus gaat Vissen binnen.
 • Donderdag 16 maart: Venus gaat Stier binnen.
 • Zaterdag 18 maart: Mercurius gaat Ram binnen.
 • Maandag 20 maart: Ramseizoen begint.
 • Dinsdag 21 maart: Nieuwe Maan in Ram.
 • Donderdag 23 maart: Pluto gaat Waterman binnen.
 • Zaterdag 25 maart: Mars komt Kreeft binnen.

Horoscopen voor maart 2023 volgens sterrenbeeld

Weet je niet zeker wat je zonneteken is? Hier is een korte replace over de information voor elk. Klik hieronder op een specifiek sterrenbeeld om je horoscoop voor maart 2023 te openen. en kijk wat je deze maand te wachten staat, of blijf scrollen voor een overzicht van alle borden.

 • Ram (21 maart – 19 april)
 • Stier (20 april – 20 mei)
 • Tweelingen (21 mei – 20 juni)
 • Kanker (21 juni – 22 juli)
 • Leeuw (23 juli – 22 augustus)
 • Maagd (23 augustus – 22 september)
 • Schubben (23 september – 22 oktober)
 • Schorpioen (23 oktober – 21 november)
 • Boogschutter (22 november – 21 december)
 • Steenbok (22 december – 19 januari)
 • Waterman (20 januari – 18 februari)
 • Vis (19 februari – 20 maart)

Ram (21 maart – 19 april)

In de eerste helft van maart geven de sterren een vroege bestelling voor de verjaardag van Ram: ontspan, slaap en verwen jezelf. Je zult dankbaar zijn voor de relaxation, need zodra de zon je teken binnengaat, waarmee het astrologische nieuwe jaar begint, wil iedereen feesten als Ram (maar zorg ervoor dat je vrienden je voldoende aandacht geven). Als het eerste teken van de dierenriem, als het op je verjaardag aankomt, ben jij het sort dat de taart verdient, Ram. En maak je geen zorgen over burn-out. Maart eindigt zoals het begint, met het geschenk van ontspanning. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Ram.

Stier (20 april – 20 mei)

In de eerste helft van maart zullen er belangrijke veranderingen zijn in je sociale kring, Stier. Of je nu nieuwe vrienden maakt of on-line connecties maakt, je ervaart deze maand vreugde en groei in je platonische relaties. En terwijl de sterren wijzen op plezier in je persoonlijke leven, komt misschien wel de grootste verandering op Pluto, de planeet van dood en wedergeboorte, wanneer het je 10e Huis van Sociale Standing binnengaat en het toneel vormt voor je carrière voor de komende twee decennia. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het opbouwen van een platonische relatie is deze maand het hoofdthema voor jou, Tweelingen. Vrienden bieden niet alleen een stabiele foundation waarmee je kunt genieten van epische romantiek, er zijn deze maand zelfs mogelijkheden om te netwerken. Terwijl maart in de eerste plaats gaat over het opbouwen van vriendschappen en het omarmen van sociale kansen (en maak je geen zorgen, er zijn horny tijden), loopt de maand spiritueel ten einde dankzij de grote acties van Pluto, heerser van de onderwereld. . Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Tweelingen.

Bella Geraci/Charme

Kanker (21 juni – 22 juli)

De volle maan start maart creëert een kans op misverstanden, dus sta jezelf toe om thuis fabelachtig en lui en lui te zijn. Wanneer strikte Saturnus poëtische Vissen binnengaat, loont je creatieve kant, Kreeft. Hoewel horoscopen in deze economie misschien geen geldbeloften doen, kunnen ze je vertellen dat deze combinatie van energie geweldig is voor alle creatieve inspanningen die je op dit second onderneemt. Je bent dankbaar voor de rust van de volle maan, need eind maart staat je agenda vol met sociale uitnodigingen van vrienden en kansen om te netwerken. Ben je klaar om uit je krabbenschaal te komen en in het middelpunt van de belangstelling te staan? Lees hier de volledige horoscoop voor maart, Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Maart is druk, Leo, dus probeer een dutje te doen. Het belangrijkste thema dat het vermelden waard is, is dat je romantische leven en seksualiteit op dit second een transformatie kunnen ondergaan. Jouw taak is niet om te oordelen, maar om te observeren wat er gebeurt en van jezelf te houden voor het veranderende wezen dat je bent. Als je merkt dat je je rusteloos of ongelukkig voelt in je romantische situatie, neem dan de tijd om bij jezelf te kijken en wijs vervolgens op de nodige stappen die je moet nemen. Maar de liefde ziet er goed uit. Wanneer Pluto één keer in een generatie passeert, zijn alle andere tekens van de dierenriem jaloers dat de jouwe je 7e Huis van Partnerschap verlicht. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Leo.


Lees verder:


Maagd (23 augustus – 22 september)

Je hebt niet alles onder controle, Maagd, maar je kunt wel werken aan het beheersen van je standpunt. Met een positieve instelling kom je deze maand een heel eind, vooral tijdens een volle maan in jouw sterrenbeeld. Dinsdag 7 Maart. Saturnus gaat deze nacht ook je 7e Huis van Partnerschappen binnen, dus deze maanmaan is goed voor romantiek en je zult het het meest waarderen als je in het heden kunt blijven. Terwijl het Ram-seizoen van begin gaat, zie je jezelf plezier beleven aan het ontdekken van verschillende make-upopties of het verkennen van verschillende manieren om plezier te hebben. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Maagd.

Schubben (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, je voelt je een beetje traag als de maand begint, maar dat is oké. Hoe dan ook, je roddelt te veel om op pad te zijn tijdens een volle maan in Maagd, dus maak het jezelf gemakkelijk thuis. Je seksleven staat centraal en je snakt naar iets transformerends en spiritueels, zelfs in losse relaties. De enige vraag is: ga je je emotionele muren laten vallen, cease je je als een cliché te gedragen en laat je iemand binnen? Lees hier je volledige horoscoop van maart, Weegschaal.

Bella Geraci/Charme

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Maart is een drukke maand voor jou, Schorpioen. Je ziet jezelf dansen (en mogelijk zoenen) met je vrienden terwijl het leven thuis op gang komt. De sterren hebben veel te bieden op het pad naar een relatie, maar er is één ding waar echt aan gewerkt moet worden voordat je kunt genieten van het plezier van anderen, en dat is je relatie met jezelf. Deze maand moet je je intensiteit omarmen en leren hoe je voor jezelf kunt zorgen om de angel van Schorpioen te verlichten voordat het kwaad doet. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De volle maan aan het start van de maand vraagt ​​je om de les te leren waar je eerder aan hebt gewerkt (sorry, sorry), en dat is om het drama te laten vallen, Boogschutter. Er vinden grote veranderingen plaats in je leven, en je zult er gracieus mee omgaan als er rust is op het thuisfront. Wat uw persoonlijke leven betreft, uw thema voor maart is communicatie. Veel Shooters zullen deze maand eerlijke gesprekken over seks hebben, of je nu om slinkse fantasieën vraagt ​​of grenzen stelt en even stopt met daten. Ten slotte begint Pluto, de planeet van dood en wedergeboorte, aan een transitie die maar één keer per generatie voorkomt, en als gevolg daarvan zullen je communicatiemethoden nooit meer hetzelfde zijn. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Nogmaals, Steenbok, de sterren vragen je om je in te spannen voor de balans tussen werk en privéleven. Je bent deze maand misschien gestrest, maar je zult je niet vervelen. Je hebt nog veel werk te doen en je hebt de sterke steun van vrienden en familie nodig om er doorheen te komen. Hoewel er deze maand veel te lezen valt over je relaties, ben je een aardeteken dat houdt van tastbaar succes, Steenbok, dus je moet doorklikken om erachter te komen wat Pluto voor je in petto heeft. Helaas kunnen astrologen geen geld beloven, maar laten we plezier hebben en praten over waarom de sterren overvloed aangeven in de komende paar (decennia!) van het leven. Lees hier de volledige horoscoop voor maart, Steenbok..

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ook al heb je de reputatie een Waterman-geest te zijn, maart herinnert je aan de kracht van effectieve communicatie. U kunt zich schuldig voelen over het nemen van tijd voor uzelf of het genieten van aardse genoegens; misschien is het de humanitaire in jou. Deze maand zegt Saturnus, die eigenlijk de dominatrix van de dierenriem is, echter dat je jezelf moet trakteren. Eindelijk komt Pluto, de heerser van de onderwereld die slechts één keer per generatie van planeet verandert, de jouwe binnen, Waterman. Lees verder om erachter te komen wat dit voor u betekent. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Waterman.

Vis (19 februari – 20 maart)

Huil niet omdat de zon je teken verlaat, Vissen. Glimlach, need ze komt een hongerige Ram binnen, en strikte Saturnus is hier om je leven op orde te brengen. Mart ziet hoe je contact maakt met vrienden en onthoudt hoe leuk het leven kan zijn. En hoewel geen enkele verantwoordelijke astroloog kan beloven in deze economie, duiden de sterren op zegeningen op het professionele entrance, mede dankzij een donkere en mysterieuze nieuwe maan. Je zou ook moeten horen wat Pluto, de heer van de onderwereld, deze maand van plan is. Lees hier je volledige horoscoop voor maart, Vissen.

Leave a Comment