De horoscoop van je sterrenbeeld voor februari 2023 is er al – lees de astrologische voorspellingen voor Valentijnsdag

Vissen is ook een zeer psychisch teken en je intuïtie zal gedurende deze tijd verscherpen. Houd een droomdagboek naast je mattress tijdens het Vissenseizoen, vooral tijdens de nieuwe maan in het teken Zondag 19 februari. In dezelfde dag, Zondag 19 februariVenus, heersende liefde, schoonheid en geld, komt de gedurfde Ram binnen. Deze transit geeft alle tekens van de dierenriem een ​​zekerheid in het universum, dus onthoud dat de laatste week van februari een goed second is om uw persoonlijke en professionele behoeften te valideren. Dus als je Valentijnsdag waardeloos is, weet dan dat je het goed kunt maken zodra de romantische Venus de hete Ram binnengaat.

Belangrijke astrologische knowledge in februari 2023

Om samen te vatten, hier zijn de belangrijkste knowledge die u deze maand in de gaten moet houden, ongeacht uw astrologische teken:

 • Zondag 5 februari: Volle Maan in Leeuw.
 • Zaterdag 11 februari: Mercurius gaat Waterman binnen.
 • Zaterdag 18 februari: Nieuwe Maan in Vissen.
 • Zondag 19 februari: Venus gaat Ram binnen.

Horoscopen voor februari 2023 door sterrenbeelden

Weet je niet zeker wat je zonneteken is? Hier is een korte replace over de knowledge voor elk. Klik hieronder op een specifiek sterrenbeeld om je horoscoop voor februari 2023 te openen. en kijk wat je deze maand te wachten staat, of blijf scrollen voor een overzicht van alle borden.

 • Vis (19 februari – 20 maart)
 • Ram (21 maart – 19 april)
 • kalf (20 april – 20 mei)
 • Tweelingen (21 mei – 20 juni)
 • Kanker (21 juni – 22 juli)
 • Leeuw (23 juli – 22 augustus)
 • Maagd (23 augustus – 22 september)
 • Schubben (23 september – 22 oktober)
 • Schorpioen (23 oktober – 21 november)
 • Boogschutter (22 november – 21 december)
 • Steenbok (22 december – 19 januari)
 • Waterman (20 januari – 18 februari)

Vis (19 februari – 20 maart)

Hallo Vissen. Je seizoen begint deze maand. Hoewel er tijdens dit seizoen veel feesten zijn, is het mogelijk om in het eerste weekend van de maand thuis te blijven, omdat de volle maan je traag kan laten voelen. Zeg echter vóór het einde van de maand ja tegen sociale uitnodigingen, need de sterren zitten vol verrassingen. Of het nu je volgende grote liefde is of een belangrijke mentor, je zou in februari iemand kunnen ontmoeten die de loop van je leven voor altijd zal veranderen. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Vissen.

Ram (21 maart – 19 april)

Februari is een traktatie, Ram, dus verwelkom het. Hoewel het aangeeft dat het niet uitmaakt hoe je je voelt over Valentijnsdag, deze maand stroomt de liefde, de sterren geven ook aan dat je creatieve krachten in volle gang zullen zijn. En aan het einde van de maand komt Venus, die heerst over liefde, schoonheid en geld, je teken binnen en brengt zegeningen in de liefde (en hoewel de astroloog geen geld kan beloven in deze economie, hopelijk overvloed op alle gebieden van het leven). Jouw leven). Lees hier je volledige horoscoop voor februari, Ram.

kalf (20 april – 20 mei)

Je bent een geaard aardeteken, Stier, geregeerd door de verleidelijke Venus, godin van liefde, geld en overvloed. In februari ontspan je en heb je het naar je zin thuis, wat elke Stier op prijs stelt. En mocht je niet helemaal tevreden zijn met je huidige ruimte, dan is deze maand een welkome afwisseling op het thuisfront. Afgezien van een drukke dag aan het start van de maand, wordt februari vooral geassocieerd met meer intimiteit in je romantische en platonische relaties. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Februari is een prachtige romantische maand voor jou Tweeling. Je kunt jezelf verrassen door je huidige relatie te verdiepen, vooral tijdens de volle maan in Leeuw aan het start van de maand. Met bewegingen van je heersende planeet, de boodschapper van Mercurius, brengt februari belangrijke onderhandelingen, Gemini. Je doel is niet om weg te rennen en je te verstoppen, maar om de voordelen te zien van ‘serieuze’ gesprekken, of het nu over vriendschap, liefde of geld gaat, en dan te genieten van de legitieme nieuwigheid die komt wanneer het probleem eindelijk is opgelost. Lees hier je volledige horoscoop voor februari, Tweelingen.

Bella Geraci/Charme

Kanker (21 juni – 22 juli)

Februari is overvloed, Kreeft. Helaas is economie te ingewikkeld voor astrologen om geld te beloven. Soms duiden de sterren echter eenvoudigweg op manifestatie. Dus hoewel deze maand een goed second is om over geld te praten, verwacht je aan het einde van de maand positiever te zijn dan aan het start, zelfs als je geen cashflow ziet. Onze emoties worden beschouwd als bezittingen en de sterren staan ​​deze magische maand in de rij om uw rijkdom te vergroten. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Februari begint met een volle maan in je teken, Leeuw, en het is een weekend dat je het beste kunt doorbrengen als huiskat, dutjes doen en veel aandacht krijgen. Voor de relaxation zul je dankbaar zijn, need dan wordt februari een keerpunt en staat het in het teken van je liefdesleven. Je zult niet alleen in staat zijn om involved te komen met je behoeften, van het uitmaken met je accomplice tot het naar een hoger niveau tillen van je relatie, maar je zult merken dat je kalm en zelfverzekerd voor hen opkomt (en vrienden en geliefden zijn bereid om te luisteren ). Lees hier je volledige horoscoop van februari, Leo.


Lees verder:


Maagd (23 augustus – 22 september)

Uw overeenkomstige tarotkaart is de kluizenaar, Maagd, en start februari vraagt ​​u om tijd alleen vrij te maken om uit te rusten en op te laden. Gelukkig staat je heersende planeet, boodschapper Mercurius, aan je zijde en helpt je je grenzen te bewaken en op te komen voor je behoeften. De tweede helft van februari staat in het teken van je persoonlijke leven en je geniet van het start van een nieuwe cyclus met betrekking tot romances of dierbare vrienden. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Maagd.

Schubben (23 september – 22 oktober)

Start februari vraagt ​​de asteroïde Ceres je om wat tijd voor jezelf te nemen, ook al heb je een gelukkig en toegewijd partnerschap. Omdat je een teken bent van partnerschappen en wordt geregeerd door romantische Venus, kunnen Weegschalen zich soms gemakkelijk verliezen in relaties. Misschien wel het meest bevredigende resultaat van deze transit is dat je in februari, hoe romantisch Valentijnsdag ook magazine zijn, het belang van vriendschap niet uit het oog verliest en platonische liefde in je leven blijft cultiveren. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Weegschaal.

Bella Geraci/Charme

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Hier is een leuk feit, Schorpioen: Schorpioenen worden rond deze tijd van het jaar verwekt, dus als Valentijnsdag je irriteert, doe dan alsof het een andere versie van Halloween is en vier het op een unieke en griezelige manier. Hoewel er deze maand genoeg gelegenheden zijn om iets te vieren, komt je carrière in februari naar voren. Neem gewoon de tijd om voor jezelf te zorgen, need in deze drukke maand vol kansen loop je het risico op te branden als je geen tijd maakt om uit te rusten. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Rust start februari zoveel mogelijk; je zult dankbaar zijn voor wat je later deze maand hebt gedaan. Mercury Messenger-activiteiten brengen u deze maand involved met uw vrienden, dus bereid u voor op een drukke sociale agenda. Natuurlijk is het deze maand Valentijnsdag, en hoewel er niets anders is dan rozen, zal de feestdag niet je primaire focus zijn. In februari keer je naar binnen, steek je energie in je huis en bedenk je dat elke dag kan voelen als een vakantie met de juiste vrienden. Lees hier je volledige horoscoop van februari, Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Je houdt van resultaten, Steenbokken, en de volle maan start februari brengt het werk waarmee je in januari bent begonnen terug. Helaas kun je in deze economie geen enkele astroloog vertrouwen die geld tekent, maar de sterren duiden op een behoorlijk rijke maand voor jou. Terwijl u enthousiast bent over het vooruitzicht van goed professioneel nieuws, zal uw gezinsleven in februari ook gelukkig zijn. Misschien zie je jezelf dichter bij je accomplice komen of geniet je van de ontwikkeling van een nieuwe vriendschap. Lees hier je volledige horoscoop voor februari Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Terwijl je seizoen deze maand eindigt en begint bij Vissen, merk je het waarschijnlijk niet eens, Waterman. Jouw februari zit vol met magische dagen voor romantiek, dus zelfs als je je deze Valentijnsdag voor de liefde probeert te verbergen, kan de liefde jou vinden. De enige vraag is, kun jij de muren van de grenzen onderscheiden en iemand dichtbij je laten komen? Lees hier je volledige horoscoop van februari, Waterman.

Leave a Comment