Boogschutterhoroscoop voor 2023 – jaarlijkse voorspellingen voor liefde en carrière

Lezen de maandelijkse horoscoop van uw teken om te zien wat het universum voor je in petto heeft, of verify Boogschutter persoonlijk profiel.

Welkom in 2023 Boogschutter. Als boogschutter van de dierenriem wachten er altijd nieuwe avonturen op je, en dit jaar is dat niet anders. Er is veel om naar uit te kijken met de nieuwe maan in Ram, die liefde en passie voor loopbaanontwikkeling zal brengen dankzij de krijgersplaneet Mars. Ga en vier het Zaterdag 3 juni op je kalender, Sag, wanneer de nacht wordt verlicht door een volle maan in je teken. Dit is een gelukkig weekend voor jou. Soms kunnen volle manen gevuld zijn met drama, maar ze worden ook geassocieerd met climax en manifestatie. Web als het Boogschutterseizoen aan het einde van het jaar, is deze maanfase optimaal voor goed nieuws (en veel plezier) in zowel je professionele als je persoonlijke leven.

Je heersende planeet, Jupiter, de planeet van expansie, gaat retrograde van Maandag 4 Septtot Zaterdag 30 dec. Dit is geen reden tot ongerustheid. Integendeel, deze paar maanden bieden een gelegenheid voor spirituele groei. Het is oké als je niet religieus bent; deze retrograde vraagt ​​je gewoon om jezelf te testen. Is er iets waar je je ongemakkelijk bij voelt? Als dat het geval is, kunt u plannen voor de juiste wijzigingen die u wilt zien. Onderschat jezelf niet, Sag. Je bent een magisch teken dat een manier heeft om te krijgen wat je wilt. Dit geldt vooral wanneer Mercurius, de boodschapper van de goden, je teken binnengaat. Vrijdag 10 Nov. Wanneer de planeet van communicatie zich in je 1e Huis van het Zelf bevindt, kun je pleiten voor je behoeften en zijn anderen bereid om te luisteren.

je seizoen begint Woensdag 22 Noven gaat door Donderdag 21 dec. Je bent altijd het middelpunt van het feest, maar je hebt het meeste plezier als het jouw feest is. Je hebt de laatste tijd veel meegemaakt, van pandemieën tot economische gevolgen, dus vergeet niet om zoveel mogelijk te vieren. Dinsdag 12 Dec belooft een bijzonder gedenkwaardige nacht te worden, omdat het een nieuwe maan in uw teken brengt, rijk aan kansen, van bloeiende romantiek tot opwindende carrièremogelijkheden. Houd er rekening mee dat Mercurius retrograde uw teken binnengaat Zaterdag 23 decdus het vakantieseizoen kan drukker zijn dan normaal. Geef gewoon further tijd voor onderweg, vergeef typefouten en probeer geen ex te zijn die dronken in iemands privéberichten glijdt op oudejaarsavond. Blijf lezen om erachter te komen wat 2023 in petto heeft voor je liefdesleven, vriendschappen, carrière en gezondheid.

In dit verhaal:

Belangrijke astrologische gebeurtenissen van 2023 voor Boogschutter

  • Woensdag 17 mei Jupiter vierkant Pluto
  • Zaterdag 3 juni Volle Maan in Boogschutter
  • Maandag 4 Sept Jupiter gaat retrograde
  • Vrijdag 10 Nov Mercurius gaat Boogschutter binnen
  • Woensdag 22 Nov Start van het Boogschutterseizoen.
  • Vrijdag 24 Nov Mars komt Boogschutter binnen
  • Dinsdag 12 Dec Nieuwe Maan in jouw teken
  • Zaterdag 23 dec Mercurius retrograde komt uw bord binnen
  • Vrijdag 29 dec Venus gaat Boogschutter binnen
  • Zaterdag 30 dec Jupiter gaat rechtdoor

Het is normaal om een ​​rustige januari te hebben, geobsedeerd door alle gebieden van je leven. Na de drukte van de feestdagen kan kalmte een welkom gevoel zijn, zelfs voor een avontuurlijk vuurteken zoals jij. “Plezier” is het beste woord om je liefdesleven te omschrijven als Venus, de planeet van liefde, schoonheid en geld, de gedurfde Ram binnengaat en je 5e Huis van Plezier Maandag 20 februari. Hoewel ja, dit geeft aan dat er meer orgasmes in je seksleven zullen zijn, wordt het 5e Huis van Plezier ook geassocieerd met creativiteit. Of het nu met een oude companion is of met een nieuw iemand, deze transit ziet je samenwerken met een minnaar. Of je nu samen muziek speelt of perversies en fantasieën verkent, vreugde blijft stromen door de Nieuwe Maan in Ram op Dinsdag 21 Maart. Deze lunatie markeert het start van een nieuwe cyclus in je liefdesleven. En wanneer Venus de praatgrage Tweelingen en je 7e Huis van Partnerschappen binnengaat dinsdag 11 aprilje communiceert dergelijke veranderingen gemakkelijk, of je nu onderhandelt over een relatiedefinitie of een vriend belt om te vertellen hoe graag je alleen slaapt na een gezonde breuk.

Probeer wortel te schieten in de stabiliteit die je eerder dit jaar vond, need de nieuwe maan en de zonsverduistering staan ​​in dominante Ram en je 5e Huis van Plezier staat aan Donderdag 20 april brengt dramavoorspelling. Eclipsen staan ​​erom bekend snelle en vaak onverwachte veranderingen teweeg te brengen. Behalve dat het eigenlijk helemaal niet onverwacht is. Als je het beëindigen van een verouderde relatie uitstelt of niet kunt uitdrukken hoeveel je van iemand houdt, zullen eclipsen het vuile werk doen om de relatie voor je te beëindigen. Daarom is het zo belangrijk om eerlijk en direct te zijn. Maar maak je niet al te veel zorgen. Onthoud dat de sterren altijd voor je zorgen. Elk drama dat verband houdt met de zonsverduistering bevindt zich in het achterraam. Zondag 18 juniwat brengt de nieuwe maan in flirterige Tweelingen.

En natuurlijk is er veel om naar uit te kijken in de tweede helft van 2023. Met title de volle maan in zelfverzekerde Ram op Vrijdag 29 Sept, ziet je onbekende paden van plezier verkennen. Of je nu geniet van een nieuw seksspeeltje of jezelf laat slapen, deze waanzin vraagt ​​je om je over te geven. Als je kunt, geniet dan van wat tijd alleen rond deze datum. Zodra Mars, de planeet van krijgers, je teken binnenkomt Vrijdag 24 Nov, mensen staan ​​in de rij voor uw aandacht. Dit thema gaat door tijdens de Volle Maan voor aandachtsliefhebbende Tweelingen. Maandag 27 Nov. Pas op voor jaloezie van anderen op dit second. Als je al een companion bent, kan een nieuw iemand interesse tonen. Doe niets waar je spijt van krijgt, maar het is oké om te genieten van onschadelijk flirten (en als je beschikbaar bent, eet het dan op). Alles zou goed moeten komen als de romantische Venus op je rekening komt. Vrijdag 29 dec. Je nieuwjaarskus zal deze keer een sprookje waardig zijn. De enige vraag is, wie ga je zoenen?

Zoals hierboven vermeld, komt de romantische Venus in de gedurfde Ram en je 5e Huis van Plezier. Maandag 20 februari, het decor voor een creatief en leuk avondje uit. Dit is echter niet het enige dat op deze dag gebeurt. Er is ook een nieuwe maan in het mooie Vissen en je 4e ​​Huis van Huis en Familie. Maandag 20 februari. Als gevolg hiervan is dit, ongeacht uw relatiestatus, ook een geweldige tijd om met vrienden door te brengen. Onthoud dat je vrienden de door jou gekozen familie zijn en dat je platonische relaties evenveel aandacht verdienen als je romances. Maar de sterren zijn duidelijk in één ding; u hoeft zich eind februari geen zorgen te maken dat u zich eenzaam voelt.

Leave a Comment