2023-2024 Cebu Pacific-promoties en PISO-VERKOOP met lijst met gedekte bestemmingen

Cebu Pacific, de grootste goedkope luchtvaartmaatschappij van het land, heeft weer een enorme PISO-UITVERKOOP gelanceerd! Van 17 tot 19 april wordt de prijs van het basistarief voor sommige stoelen op geselecteerde binnenlandse en internationale vluchten verlaagd tot slechts PhP 1!

Niet klaar om nu te vliegen? Geen zorgen, need de reisperiode loopt van 1 augustus dit jaar tot en met 31 maart volgend jaar! Hier zijn meer particulars.

Actieperiode: 17.–19. april 2023
Reistijd: 1 augustus 2023 – 31 maart 2024

Cebu Pacific april 2023 2024 verkopen

Houd er rekening mee dat de gepubliceerde prijzen alleen BASISPRIJZEN zijn. Belastingen, toeslagen voor bagagevrijdom, brandstoftoeslagen en andere heffingen zijn nog niet toegevoegd.

Als je een bestaand reisfonds hebt, kun je dat ook gebruiken om een ​​plaats te reserveren.


Hier is de lijst met routes die in de verkoop zijn opgenomen en het AANTAL STOELEN MET KORTING dat beschikbaar is voor deze promotieronde.

Binnenlandse vluchten

Cebu Pacific Piso Verkoop 2023 Binnenland

Internationale vluchten

Cebu Pacific Piso Verkoop 2023 Internationaal


Promoties van luchtvaartmaatschappijen zijn legaal. Ze proberen je niet te misleiden als ze reclame maken voor een uitverkoop, maar je kunt geen promotieplekken vinden. Het probleem is dat het steeds moeilijker wordt om ze te vangen, omdat duizenden mensen op jacht zijn naar een beperkt aantal stoelen.

Als je hebt geprobeerd promotietarieven voor Cebu Pacific te krijgen, maar er altijd geen kunt vinden, is het tijd om te gaan zitten en te controleren of je het goed doet. Hier zijn een paar ideas!

Hoewel AirAsia alom wordt gecrediteerd voor het revolutionaire vliegverkeer op het vasteland van Zuidoost-Azië, in de Filippijnen, is die eer altijd toebedeeld aan Cebu Pacific Air.

Lange tijd was de time period low-cost luchtvaartmaatschappij synoniem geweest met Cebu Pacific. Misschien hebben ze zelfs de time period ‘piso-gevaar’ bedacht, waarvan een vermelding zeker elke budgetreiziger enthousiast zal maken. Jarenlang heeft Cebu Pacific het vliegen dichter bij meer Filippino’s gebracht. We weten dit omdat onze weblog in de beginjaren vooral werd gedreven door deze piso-prijzen!

We vlogen zelfs met Cebu Pacific op onze allereerste reis als bloggers. We konden een retourticket krijgen van een van hun stoelverkopen. Destijds waren er niet zoveel additional kosten. Promotionele tickets kosten toen niet meer dan P100. Tegenwoordig zet Cebu Pacific zijn traditie voort om vliegreizen betaalbaarder te maken. Hoewel ik hun prijzen soms het hele jaar door duurder vind dan andere luchtvaartmaatschappijen, vind ik het leuk aan CEB dat wanneer ze zeggen dat ze grote kortingen weggeven, ze menen het. Ze snijden niet zomaar een paar honderd pesos en noemen het een massale verkoop voor PR. Als ze dat doen, doen ze het met een BANG.

Als je hebt geprobeerd promotietarieven voor Cebu Pacific te krijgen, maar er altijd geen kunt vinden, is het tijd om te gaan zitten en te controleren of je het goed doet. Maar begrijp eerst hoe deze verkopen werken.

 • Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen te koop. Het aantal stoelen in een vliegtuig is niet oneindig. En hoe graag we ook zouden willen dat de luchtvaartmaatschappijen ze allemaal te koop aanbieden, het gaat gewoon niet gebeuren omdat ze ook geld moeten verdienen! Als je een grote groep bent en op dezelfde vlucht wilt zitten, veel succes ermee.
 • Gepubliceerde prijzen verwijzen vaak alleen naar BASISPRIJZEN. Basistarieven zijn de kosten van de stoel, minus alle overheidsbelastingen, terminalkosten en andere toeslagen. Basistarieven zijn het grootste deel van het tarief dat feitelijk binnen de controle van de luchtvaartmaatschappij valt. Wanneer Cebu Pacific PISO TARIEF zegt, bedoelen ze dat het basistarief alleen P1 is. Voeg alle belastingen en andere toeslagen toe en dat is het totale bedrag dat u moet betalen om uw bestelling te voltooien.
 • Je moet vroeg zijn. Het is wie het eerst komt, het eerst maalt. Zelfs als de uitverkoopperiode meerdere dagen duurt, hoeft u de afgelopen dagen geen actieprijzen te zien. De kans is groot dat anderen die kostbare stoelen al ver voor jou hebben gereserveerd. Het goede nieuws is dat Cebu Pacific nu SOLD OUT aankondigt.
 • Je moet snel zijn. Elke klant krijgt slechts een beperkte hoeveelheid tijd om per sessie te bestellen. De specifieke stoel waar u naar kijkt, kan binnen enkele minuten (of seconden) verdwenen zijn.

De eerste stap om een ​​actieprijs te krijgen, is weten wanneer de verkoop zal plaatsvinden.

 • Like Cebu Pacific Air op Fb. Stoelverkopen worden meestal eerst op Fb aangekondigd.
 • Like THE POOOR REIZIGER op Fb. Ja! We adverteren altijd geweldige stoelverkopen en promoties, niet alleen van Cebu Pacific maar ook van andere luchtvaartmaatschappijen. Als je er echt zeker van wilt zijn dat je de uitverkoop niet mist, geef dan voorrang aan onze berichten in je nieuwsfeed. Ga hiervoor naar de FB-pagina van The Poor Traveller en plaats de muisaanwijzer erop ALS VERVOLG OP knop. Maak een keuze uit de lijst met opties die worden onthuld KIJK EERST.


Het bestellen van een actieprijs is als oorlog voeren. Haha. Duizenden hongerige koopjesjagers zullen strijden om een ​​zeer beperkt aantal plaatsen. Bereid je voor op de strijd!

 • Een snelle, betrouwbare internetverbinding. Hoe sneller de verbinding, hoe beter. Web sites van luchtvaartmaatschappijen vertragen tijdens de verkoop vanwege het grote aantal mensen en een slechte verbinding zou de zaken alleen maar erger maken. Gelukkig is de web site van Cebu Pacific de afgelopen jaren drastisch verbeterd. Het is eigenlijk veel gemakkelijker om nu te boeken, en je kunt meerdere information tegelijkertijd zien, in tegenstelling tot voorheen. Zelfs op piekmomenten is downtime zeldzaam.
 • Een Cebu Pacific Air/GETGO-account. GetGo is het loyaliteits-/beloningsprogramma van Cebu Pacific en lid zijn heeft zo zijn eigen voordelen. Als u een GetGo-account heeft, hoeft u geen persoonlijke informatie en creditcardgegevens te verstrekken bij het boeken van een vlucht. Tijd is erg belangrijk tijdens een stoelverkoop. Het hebben van een account bespaart u tijd en moeite. Sommige verkopen zijn ook exclusief voor GetGo-leden; sommige geven hen vroegtijdige toegang of vroegtijdige waarschuwing.
 • Uw reisgegevens. Uw doelbestemming, reisdata en voorkeurstijd.
 • Uw PLAN B-gegevens. In het geval dat uw eerste keuze niet meer beschikbaar is, zal het proces soepeler verlopen als u een alternatieve bestemming of datum bij de hand heeft. Het zal helpen om het aantal beschikbare promotieplaatsen te controleren. De lijst wordt meestal uren voor de daadwerkelijke verkoop op de promotiepagina van de web site geplaatst. Dit zal u helpen te zien welke routes meer stoelen met korting hebben, en dus een grotere kans om actietickets te krijgen.
 • De persoonlijke gegevens van uw metgezel. Deze bevatten de volledige naam en geboortedatum. Paspoortnummer is meestal geen verplicht veld. U kunt de begeleider ook vooraf vragen naar uw stoel (gangpad of raam) en maaltijdvoorkeuren.
 • Veel geduld. Het is niet eenvoudig om actievluchten te boeken. Het vergt veel geduld en doorzettingsvermogen, hahaha. Als de website crasht of je verbinding hapert, geef dan niet snel op. Houd gewoon je spel op je gezicht!

 1. Bezoek de officiële web site van Cebu Pacific Air: www.cebupacificair.com.
 2. Selecteer herkomst, bestemming, reisdata en aantal reizigers. Bestel in kleine partijen. Dit is iets wat ik zo vaak heb bewezen. Wanneer u voor zoveel personen tegelijk boekt, toont de web site geen actieprijzen. Maar wanneer u voor slechts één of twee personen boekt, kunt u dezelfde vlucht hebben (dezelfde vlucht, dezelfde dag, dezelfde tijd).
 3. Klik op ZOEKEN. Als er te veel mensen de pagina bezoeken, wordt u gevraagd even te wachten.
 4. Selecteer vluchten. Zodra u op de resultatenpagina bent aangekomen, kunt u uw vlucht kiezen. U kunt ook andere information scannen. De laagste prijs wordt direct onder de datum weergegeven (tabblad). Zodra u een actieprijs heeft gevonden op een gewenste datum, klikt u op de prijs en kiest u uw add-ons. U kunt ervoor kiezen om ruimbagage en/of maaltijden toe te voegen. Klik vervolgens op DOORGAAN (de blauwe knop rechtsonder in het scherm).
 5. Vul de gegevens van elke reiziger in. Ze hebben uw volledige naam, geboortedatum en nationaliteit nodig. Klik op DOORGAAN.
 6. Kies uw add-ons. (optioneel). Deze omvatten additional bagagevrijdom, stoelvoorkeuren, maaltijden en verzekeringen (TravelSure). Klik op DOORGAAN.
 7. Controleer de bestelgegevens.
 8. Betalen. U kunt betalen met creditcard, bankpas, Paypal, AliPay of het betalingscentrum.

Opmerking: voor sommige grotere verkopen is de betalingscentrumoptie niet alleen op de eerste dag beschikbaar.

Dat is het! Zodra de betaling is geaccepteerd, ontvangt u het reisschema en de bevestiging per e-mail.


tip ons

Leave a Comment